Articole

Victorie in ultimul minut al jocului pentru LST Racari in duelul cu F.C. Nemo din Liga II Seria 2!

In Liga II Seria 2, pe terenul din Rahova, LST Racari, echipa aflata pe locul 10 in aceasta serie, cu maxim de puncte din cele doua partide disputate pana aseara, a intalnit echipa F.C. Nemo, vecina de clasament pe locul 11, tot cu 6 puncte insa din 3 meciuri jucate.

In prima repriza Puiu Marinel deschide scorul pentru Racari in minutul 12, dar avantajul nu dureaza mult si F.C. Nemo egaleaza prin Cordos Marius in minutul 15. Partida se apropia de pauza cand, in minutul 19, Gondor Alex reuseste sa aduca avantajul pentru Racari inainte de fluierul primului act.

F.C. Nemo, dupa discutiile de la cabine intra decisa in teren sa nu lase lucrurile asa, Toma Ionel reusind sa marcheze in minutul 23 si scorul devenea 2-2.  Doua minute mai tarziu Racari intra iar in avantaj prin reusita lui Gondor Alex, jucator ajuns la doua goluri in aceasta partida. Avem un joc pe contre, un joc in care faza ofensiva este destul de buna la ambele echipe. F.C. Nemo reuseste sa egaleze iar prin Croitoru Andrei in minutul 28. Ghinionul vine pentru acestia insa in minutul 36 atunci cand Sima Marius marcheaza in propria poarta aducand echipa Racari in avantaj pentru a 3 a oara. Cu un minut inainte de fluierul final, F.C. Nemo reuseste egalarea si egalul era foarte bun pentru ei avand in vedere ca au fost condusi in cateva randuri dar se pare ca nu este seara lor, deoarece in ultima faza de joc, in minutul 40, Racari reuseste incredibil sa marcheze si acestia pleaca acasa cu toate cele 3 puncte puse in joc.

Articole similare

Articol

Close
Close