Articole

Real Bucuresti produce surpriza in partida cu Unirea!

Inainte de acest meci intre Real Bucuresti si F.C. Unirea aveam o favorita certa, echipa Unirea, o echipa cu jucatori tehnici, dar care se pare nu si-au revenit dupa infrangerea suferita in fatza celor de la Hooligans United. Real Bucuresti este o echipa in reconstructie iar acest lucru se pare ca da roade, ei inregistrand prima victorie din campionat etapa trecuta cu F.C. Padurarii D.T. scor 4-3 dupa ce au fost condusi cu 3-0.

Prima repriza a fost o repriza saraca in goluri, dar o repriza tacticizata, cu un joc la asteptare….o tactica de altfel buna cand ai in fatza o echipa ca F.C. Unirea. Scorul a fost deschis abia in minutul 19 prin Pricopi Costin, fundasul echipei Unirea, dar acest scor nu a ramas decat un minut pe tabela deoarece Valcu Ioan marcheaza pentru Real Bucuresti in minutul 20. Scorul pauzei a fost 1-1 iar F.C. Unirea isi da seama ca meciul nu este cum se gandeau jucatorii ei.

Sedinta de la pauza se pare ca a scos o echipa a Realului motivata in teren, pentru ca in minutele 26 si 27, Alin respectiv Stan Ionut marcheaza doua goluri ce aduceau echipa in avantaj, scor 3-1 in acel moment. F.C. Unirea trezita de pericolul pierderii partidei revine in joc prin doua reusite semnate Carnu Sorin in minutele 31 si 36. Inca 4 minute ramase din aceasta partida dadeau impresia suporterilor ca Unirea trebuie sa impinga jocul si sa castige dar surpriza se produce in minutul 37 cand Valcu Ioan marcheaza pentru Real, o bucurie de nedescris pentru echipa lui. Cu 3 minute ramase din aceasta partida F.C Unirea se arunca in atac in speranta unui egal si asa rau pentru pretentiile lor, insa pe cotraatac Realul mai marcheaza odata prin acelasi Valcu Ioan, marcator al unui hattrick in aceasta partida. Scor final 3-5 si Realul scapa de zona minata a clasamentului, ajungand pe un linistitor loc 10 in momentul acesta. F.C. Unirea pierde contactul cu locurile fruntase si nu mai are voie la multi pasi gresiti daca vrea sa spere la podium. O mare surpriza in acest meci!

Articole similare

Close