ArticoleCupa Ligii

BKO invinge in meciul lor de debut din Grupa E!

In Grupa E a Cupei Ligii s-au intalnit aseara doua echipe de Liga 1, BKO respectiv Sporting Bucuresti, pe terenul din Agronomie. Era meciul de debut pentru cele doua echipe in acest sezon de cupa, un rezultat bun in acest meci fiind destul de important pentru calculele calificarii. Sporting Bucuresti a venit la acest meci cu un prim 6 schimbat fatza de jocurile din campionat, ei declarand ca aceasta competitie o folosesc pentru a da sansa si altor baieti din lot sa prinda echipa.

Prima repriza aduce un gol destul de repede, in minutul 3 prin Dinca Sorin de la BKO, un inceput de meci bun pentru ei dar….pe fondul relaxarii la scorul de 1-0, Banica Marian marcheaza in minutul 8 si egaleaza ostilitatile. Sporting Bucuresti incepe sa lege jocul si….in minutul 10 vine o faza de toata frumusetea finalizata cu un gol marcat cu….calcaiul de Florin Ion, atacantul lor din aceasta partida. Un moment cheie al meciului se petrece la jumatatea primei reprize, cand portarul lui Sporting se accidenteaza si trebuie schimbat cu un jucator de camp. In acel moment pentru cei de la Sporting a mai ramas doar un om pe banca iar acest lucru avea sa ii coste. Pe fondul schimbarii de tactica BKO revine in joc in minutul 18 prin reusita lui Cotoi Paul iar scorul la pauza era de egalitate, 2-2.

Dupa o prima repriza buna facuta de Sporting Bucuresti vine randul celor de la BKO sa intre mai bine in meci iar in minutul 26 ei reusesc sa marcheze un gol superb in vinclul portii prin acelasi Dinca Sorin. Intoarcerea de scor cat si solutiile putine de pe banca ii pun in dificultate pe alb-verzi iar jocul lor de pase din prima repriza se pare ca nu functioneaza si in actul secund. Oboseala isi spune cuvantul si BKO reuseste sa linisteasca jocul in minutul 27 iar in minutele 30 si 38 alte doua goluri vin in poarta celor de la Sporting. BKO invinge cu scorul de 6-3 intr-un meci in care au intrat mai greu in joc dar per total au dovedit ca sunt echipa mai experimentata.

Articole similare

Close