ArticoleCupa Ligii

Liverpool Team isi face o carte de vizita excelenta deja in Liga Prieteniei!

In Grupa B a Cupei Ligii Prieteniei, F.C. Bucuresti ocupanta locului 6 in clasamentul actual al Ligii I, dar cu un meci mai putin disputat decat echipele din fruntea Ligii, intalnea pe terenul din Agronomie, ocupanta locului 8 din Liga II Seria 2, Liverpool Team.

Liverpool se simte excelent deocamdata in campionat, cat si in cupa, ei inregistrand doua victorii din tot atatea posibile in Liga, respectiv o victorie in primul meci din Cupa Ligii. F.C. Bucuresti avea si ea o victorie in primul meci de cupa iar cine se impunea in acest duel lua o optiune serioasa spre accederea in fazele superioare ale Cupei Ligii.

Avem o prima repriza de la egal la egal, cu faze la ambele porti, iar F.C. Bucuresti isi da seama ca are in fatza ei un adversar puternic, un adversar care probabil isi depunde deja candidatura la promovarea in Liga I prin jocul prestat de la debutul in Liga Prieteniei si pana in prezent. Scorul este deschis inca din debutul reprizei, minutul 1, reusita semnata Robert de la F.C. Bucuresti. Avantajul echipei de Liga I nu avea sa dureze foarte mult, fiindca in minutul 4 Liverpool egaleaza pe tabela de marcaj prin mijlocasul echipei, Gheorghe Laurentiu. Doua minute mai tarziu , micutul fundas al celor de la F.C. Bucuresti, Amarioarei Mihai, un jucator de baza al acestei echipe, reuseste sa isi aduca echipa in avantaj insa la un minut distanta, Mihociu Liviu, fundasul bun la toate al alb-rosiilor, restabileste egalitatea, 2-2. Jocul nu da ragaz echipelor sa isi aseze tactica gandita inaintea startului partidei, pentru ca in minutul 9 acelasi Gheorghe Laurentiu, in pofta de gol astazi, sa marcheze un gol ce avea sa le aduca avantajul la pauza celor de la Liverpool Team.

Nimeni nu banuia ce avea sa se intample dupa pauza, toti spectatorii fiind convinsi ca vom vedea echipa F.C. Bucuresti luptand pentru egalare,  dar actiunea din repriza secunda avea sa contrazica totul. Minutul 24 Liverpool Team reuseste desprinderea pe tabela printr-un gol marcat de atacantul echipei, Robu Alin. Se pare ca acest 4-2 in favoarea alb-rosiilor le-a dat incredere in tot restul jocului pentru ca acestia accelereaza si mai mult motorul. Mihociu Liviu nu se lasa mai prejos si marcheaza in minutul 28 al doilea gol personal in aceasta partida, ridicand scorul la 5-2. Chiar si asa ne asteptam la o riposta a echipei F.C. Bucuresti, riposta ce nu avea sa vina pana la sfarsitul meciului. In minutul 31 Gheorghe Laurentiu marcheaza al treila gol, realizand hattrick-ul in acest meci si de aici a fost o placere pentru echipa lui sa isi arate calitatile si jocul de echipa, rezultatul permitand acest lucru. In ultimul minut al partidei Robu Alin face show si marcheaza nu mai putin de doua goluri in doua faze consecutive iar hattrick-ul este pus si in dreptul lui. Scorul final arata un uluitor 8-2 in favoarea echipei de liga secunda iar acest lucru poate sa fie o carte de vizita excelenta pentru ei, pe tot parcursul sezonului. F.C. Bucuresti asteapta ultima partida din Cupa Ligii unde isi disputa calificarea cu emotii.

Articole similare

Close