Articole

Real Bucuresti isi continua sirul de victorii, ajunsi la 4 in acest moment in Liga I dupa inceputul slab de campionat!

In Liga I am avut aseara o partida intre Real Bucuresti si F.C. Gasca, meci disputat pe terenul din Rahova. Real Bucuresti, echipa ce a inceput campionatul cu 3 infrangeri la scor mare, se pare ca este intr-o excelenta revenire de forma, acest lucru o arata cele 3 victorii consecutive inregistrate pana la aceasta partida. De cealalta parte cei de la F.C. Gasca veneau dupa infranferea suferita in fatza celor de la Hooligans si incercau sa nu se apropie amenintator de locurile ce pot duce in Liga II.

Prima repriza incepe cu echipa F.C. Gasca in ofensiva iar acest lucru este vizibil si pe tabela de marcaj prin golurile din minutul 5, respectiv minutul 8, reusite semnate Lincu Laurentiu si Buga Catalin. Cei de la Gasca detin controlul primei reprize pana in minutul 14, atunci cand Real reduce din diferenta prin golul lui Patrascu Sorin, gol ce avea sa fie important pentru moralul de la cabine al echipei sale. Avantaj limita, 2-1 pentru F.C. Gasca si repriza a doua se anunta una cat se poate de interesanta.

In actul secund aceeasi echipa porneste mai bine si Buga Catalin inscrie golul 2 personal si duce scorul la 3-1 in minutul 26. Minutul 31 aduce Realul la doar un gol distanta prin reusita lui Bostan Marius dar in minutul 32, F.C. Gasca se departeaza iar la doua goluri diferenta, prin golul lui Musat Ionut. Cu 8 minute inainte de fluierul final, baietii de la Gasca aveau avantaj de doua goluri si se parea ca jocul merge in directia lor dar cum ne-au obisnuit ceva se intampla in echipa lor si lucrurile capata o turnura neasteptata. Minutul 35 aduce Realul iar la un gol distanta prin golul lui Alin iar un minut mai tarziu egalarea pe tabela se produce atunci cand Stan Ionut marcheaza pentru Real Bucuresti. F.C. Gasca se vede egalata in doar doua minute si punctele se pare ca se pierd printre degete. Minutul 38 Bostan Ionu aduce Realul pentru prima data in avantaj in acest meci si scorul arata un incredibil 5-4 pentru echipa ce a fost condusa tot meciul. Minutul 19 aduce un gol de ambele parti, golul lui Stan Ionut de la Real respectiv Buga Catalin de la F.C. Gasca iar cu un minut inainte de fluierul final Real Bucuresti conducea pe tabela cu 6-5. Pe fondul incercarii de a mai scoate macar un punct din acest meci cei de la Gasca mai primesc un gol, golul ce inchide socotelile in aceasta confruntare, marcat de Alin. 7-5 pentru Real Bucuresti si acestia se instaleaza pe locul 9 in clasamentul Ligii I, unde….acum 4 etape erau pe ultimul loc, 4 victorii consecutive pentru ei. Dupa acest meci F.C. Gasca se gaseste pe locul 12 si se indeparteaza de prima jumatate a clasamentului pentru o perioada.

Articole similare

Close