Articole

Lokomotivă deraiată! Sportul s-a impus la scor în duelul direct din Liga a II-a Seria 1

Sportul a spulberat-o luni seară, pe terenul de la Dristor, pe Lokomotiva Giulești, într-o partidă din prima etapă a Ligii a II-a Seria 1.

Băieții de la Sportul s-au impus cu 7-0 (3-0 la pauză), la capătul unui meci pe care l-a controlat în totalitate și în care nu s-a pus în niciun moment problema câștigătoarei.

Doar prima jumătate a reprizei inaugurale a fost echilibrată, Suditu Alexandru deschizând scorul pentru Sportul în minutul 10, pentru ca tot el să dubleze avantajul echipei sale trei minute mai târziu.

Scorul pauzei a fost stabilit de Mara Gabriel, în ultimul minut al primei reprize, iar Sportul a intrat la cabine cu un avantaj liniștitor.

Lokomotiva Giulești nu a reușit să le pună probleme adversarilor nici la reluare, iar Sportul a continuat să-și facă jocul și să marcheze.

Suditu Alexandru (min. 24), Mara Gabriel (min. 35 și min. 36) și Sima Vlad (min. 40) au stabilit scorul final la 7-0 pentru Sportul, care începe excelent noul sezon al Ligii a II-a Seria 1, în timp ce Lokomotiva Giulești trebuie să schimbe ceva în echipă în perspectiva meciurilor următoare.

Articole similare

Close