Articole

Hooligans se inscrie cu sanse mari in lupta pentru titlul de campioana, dupa victoria de aseara cu 2-1 din meciul cu liderul Ligii I, F.C. Bucuresti!

Capul de afis de aseara, a fost tinut de acest duel, intre liderul Ligii I, F.C. Bucuresti si echipa Hooligans, ocupanta locului 4 in clasament. Baietii de la Hooligans se afla la doar 6 puncte de lider, spunem doar, deoarece acestia au si doua meciuri mai putin decat F.C. Bucuresti, ceea ce inseamna ca, daca aveau sa castige acest duel, vor avea un avantaj fatza de lider in cazul in care isi vor castiga si restantele avute. Un duel de maxim interes, intre doua echipe cu jucatori valorosi, insa din pacate pentru F.C. Bucuresti, aseara nu l-au avut in echipa pe Dumitru Ovidiu, marcator a 15 goluri in aceasta editie de campionat, suspendat in etapa trecuta dupa ce a luat un cartonas rosu.

Dupa cum ne asteptam, am avut un meci in care miza si-a spus cuvantul, un meci extrem de strans, fara riscuri prea mari asumate. F.C. Bucuresti este echipa care deschide scorul in minutul 11, prin reusita lui Petre Mihai, dar avantajul liderului nu avea sa reziste decat un minut, pana in minutul 12, atunci cand Hooligans egaleaza prin probabil cel mai important om al ei, Albu Alexandru. 1-1 la pauza, intr-o repriza extrem de stransa si disputata.

In actul secund ambele echipe au cautat victoria, faze la ambele porti, nici nu se putea altfel avand in vedere calitatea jucatorilor din teren, insa doar una a si gasit drumul spre gol, echipa Hooligans. Acestia au inscris golul ce avea sa le aduca victoria mult asteptata si extrem de importanta in acelasi timp, gol marcat de Chircalan Marius in minutul 28. De semnalat faptul ca am avut o eliminare in acest meci, probabil hotaratoare intr-un meci asa strans, eliminarea lui Cantur Alexandru de la F.C. Bucuresti, data de cele doua cartonase galbene obtinute in acest meci. Una peste alta, o victorie muncita a celor de la Hooligans, o echipa ce prin aceste 3 puncte intra puternic in lupta pentru titlul de campioana a Ligii Prieteniei. Probabil cel mai mare regret il are Dumitru Ovidiu, suspendat pentru acest duel extrem de important pentru F.C. Bucuresti.

Articole similare

Close