Articole

Shark Racing revine de la 0-2 la pauza si pleaca acasa cu cele 3 puncte puse in joc, din confruntarea cu F.C. Padurarii D.T.!

Baietii de la F.C. Padurarii D.T. incercau aseara, intr-un duel cu Shark Racing din Liga I, sa iasa din zona minata a clasamentului primei ligi. Echipa din Dr.Taberei ocupa locul 18 inainte de aceasta confruntare, in timp ce rechinii se situau pe locul 12.

Prima repriza a fost una dominata in totalitate de Padurarii D.T. si se parea ca nimic nu se putea intampla ca acestia sa piarda punctele puse in joc. Scorul este deschis in minutul 5 de Varaci Florin pentru padurari iar in minutul 14 acestia marcheaza al doilea gol, un gol frumos prin Heghes Florin. 2-0 pentru Padurarii D.T. si jocul curgea in directia lor, ocazii multiple la poarta celor de la Shark Racing insa neconcretizate. Rechinii au si ei doua ocazii mari de a marca in prima repriza, dar portarul padurarilor, Mihnea, se opune si inchide poarta echipei sale. In a doua repriza insa ceva se intampla in jocul celor de la Padurarii D.T. deoarece acestia ies dezorganizati de la cabine si asta se va vedea in scorul final. Bidireanu Dragos da trezirea pentru Shark Racing in minutul 24 prin golul marcat de el in poarta padurarilor. Acelasi jucator reuseste si golul egalizator in minutul 29 si deja rechinii incep sa se napusteasca asupra adversarului intr-o ofensiva destul de placuta ochiului. Cel mai frumos gol al partidei vine in minutul 30, atunci cand Stoica Alex ia o actiune pe cont propriu si dribleaza doi jucatori ai padurarilor, finalizand foarte frumos in poarta unui portar parasit de apararea lui in repriza secunda. Echipa din Dr.Taberei este cazuta vizibil din punct de vedere moral dar si fizic la unii din componentii ei. Pe fondul acestor nereguli in echipa padurarilor, Shark isi face meciul usor si marcheaza inca doua goluri in minutele 31 si 34 prin Bidireanu Dragos respectiv Ruse Teo. De notat hattrick-ul reusit de jucatorul rechinilor, Bidireanu Dragos, o evolutie excelenta pentru el in aceasta partida.

Rechinii castiga cele 3 puncte puse in joc intr-o confruntare in care au avut de tras mult sa intoarca scorul de la pauza, acest efort fiind admirabil si rasplatit la final. Paradoxal, se pare ca schimbarile dese mai mult i-au incurcat pe cei de la Padurarii D.T. jocul lor excelent din prima repriza fiind transformat intr-un haos total in actul secund.

Articole similare

Close