ArticoleLiga 1

Liverpool și-a asigurat încă de la pauză victoria cu Fair Play, care a forțat în zadar pe final

Liverpool Team a obținut al doilea succes din tot atâtea etape disputate în Liga I și, deși a promovat la finalul sezonului trecut din Eșalonul Secund, se anunță una dintre candidatele la titlul în acest campionat.

Cea mai recentă victimă a „Cormoranilor” este Fair Play, care a trebuit să se recunoască învinsă cu 3-5, după ce la pauză s-a văzut condusă cu 0-4.

Extrem de motivați au început această partidă băieții de la Liverpool Team, iar Manofu George le-a turnat plumb în ghete adversarilor înainte ca aceștia să se așeze bine în teren, semnând o „dublă” în minutele 3 și 4.

Dumitru Emil și-a copiat colegul pe finalul primei reprize, când a marcat în minutele 16 și 18, și le-a asigurat „Cormoranilor” un avantaj liniștitor în perspectiva părții secunde.

Fair Play a avut o tresărire de orgoliu în repriza secundă, când Udrea Liviu (min. 22) și Șerban Vlad (min. 26) au redus din diferență și și-au readus echipa în joc.

Dumitru Emil a risipit însă orice dubiu asupra deznodământului cu două minute înainte de final, când a realizat hat-trick-ul, dar cei care au punctat ultimii au fost băieții de la Fair Play, prin Dică Daniel, în minutul 39.

Un meci frumos, încheiat cu victoria cu 5-3 pentru Liverpool, care acumulează șase puncte și se menține în plutonul din fruntea clasamentului, pe locul 5, în timp ce Fair Play este pe 13, fără punct în acest sezon.

Articole similare

Articol

Close
Close