Articole

Iordan Marius face show in meciul cu F.C. Rahova si isi duce echipa, Gigantii, in faza urmatoare a Cupei Ligii!

Aseara, pe terenul din Agronomie, F.C. Rahova incerca sa revina in cursa pentru calificarea in faza urmatoare a Cupei Ligii, dupa ce in turul meciului cu Gigantii au pierdut cu scorul de 4-2. Acest lucru nu a fost posibil insa, echipa aflata in avantaj de doua goluri in aceasta dubla mansa, nu a lasat nici o urma de indoiala despre cine merge in faza urmatoare.

Prima repriza a fost una de lupta, ambele formatii mergand pe cartea atacului, faza defensiva fiind lasata in plan secund. In minutul 2, Gigantii deschid scorul prin Iordan Cristian, un jucator excelent, un transfer ce le-a adus multa calitate in joc acestora. Avantajul nu avea sa reziste decat un minut, deoarece in minutul 3 F.C. Rahova egaleaza prin Sile, jucatorul ce restabileste egalitatea in aceasta partida. Gigantii revin in ofensiva si in acelasi timp in avantaj, prin golul aceluiasi Iordan Cristian. Baietii de la F.C. Rahova nu se lasa si revin pentru a doua oara in joc, egaland in minutul 7 prin reusita lui Jercan. Iordan Cristian face un meci excelent si realizeaza hattrick-ul in minutul 12, scorul fiind deja 3-2 dupa doar 12 minute de joc. In minutul 14, Sile face dubla pentru F.C. Rahova si egaleaza pentru a 3 a oara ostilitatile, meciul deja fiind unul spectaculos. Echipa care intra in avantaj la cabine este echipa Gigantii, prin golul lui Albu din minutul 17, cu acest gol se incheie o repriza extrem de spectaculoasa.

A doua repriza apartine in totalitate celor de la Gigantii, F.C Rahova ramasa fara replica in acest act secund, probabil si pe fondul unei caderi de ordin fizic. In minutul 24, din pacate pentru F.C. Rahova, Marian marcheaza in poarta echipei lui, autogol ce duce scorul la 5-3 in favoarea Gigantilor. In minutele 26 si 28, Gigantii duc scorul la 7-3 prin golurile lui Haloiu. In minutele 30 si 31, Iordan Marius duce scorul la 9-3, iar cu aceste doua goluri adaugate in dreptul sau, ajunge la 5 reusite in aceasta partida, o evolutie excelenta pentru acest jucator. In acelasi minut 31, jucatorul Gigantilor, Balaceanu, isi adauga si el numele pe lista marcatorilor, echipa ajunsa deja la 10 goluri in meci. Gigantii incheie evolutia excelenta din actul secund cu golul aceluiasi Balaceanu, reusita venita in minutul 40.

Victorie in returul acestei duble manse pentru Gigantii, scor 11-3, o victorie categorica iar la general a fost 15-5, calificarea fiind una fara probleme.

 

Articole similare

Close