Articole

Formatia din Dr.Taberei scapa de grijile retrogradarii pentru o perioada, prin victoria categorica din meciul cu Dream Team, scor 5-1!

In Liga I am avut aseara un singur duel, cel intre Dream Team si F.C. Padurarii DT. Dream Team se afla pe locul 13 in clasamentul Ligii I, cu 12 puncte din 9 partide jucate, in timp ce oponentii lor din acest meci se afla pe locul 15, cu 8 puncte din 8 partide disputate. Echipa din Dr.Taberei vine cu un moral bun in aceasta partida, dupa victoria cu scorul de 4-1 in fatza celor de la Chipita Stars si spera astazi ca printr-o victorie sa scape pentru o perioada de grijile retrogradarii. Meciul a avut loc de la ora 22:30 pe terenul din intrarea vrabiei nr.22.

Echipa din Dr.Taberei a controlat meciul de la un capat la celalalt, in acest meci venind cu echipa de baza si se pare ca retrogradarea nu mai este in carti deocamdata pentru ei, la jocul prestat in ultima perioada putand spera chiar la un loc la mijlocul clasamentului. Padurarii incep in ofensiva si reusesc sa inscrie inca din minutul 3, prin probabil unul din cei mai buni jucatori ai lor, Dragnea Madalin. Nici un moment de liniste pentru Dream Team deoarece vine minutul 4 cand mai primesc un gol, de data aceasta semnat Szocs Dan, cealalta gura de tun a baietilor din Dr.Taberei. Adversarii nu au antidot pentru jocul celor de la Padurarii DT se pare, in minutul 10 Dragnea Madalin face 3-0 si aduce o liniste pe faza de constructie data de scorul de pe tabela. Viorel Serban marcheaza pentru Dream Team dar golul este insuficient pentru a spera intr-o revenire, deoarece scorul pauzei este stabilit tot de Padurarii DT, 4-1 pentru acestia la pauza.

In actul secund se pare ca Dream Team nu a avut forta sa revina in joc, un joc mai calm decat in prima repriza, echipa padurarilor avand un avantaj destul de linistitor dat de golurile din prima repriza. In minutul 36 Leonte Razvan face 5-1 si rezolva definitiv soarta celor 3 puncte, puncte castigate de F.C. Padurarii DT. Acestia fac 11 puncte si urca pe 14, distanta de locurile retrogradabile direct fiind de 5 puncte.

Articole similare

Close