ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. FC Sporting Bucuresti a dat o replica demna de aprecieri, marti seara in disputa cu liderul Ligii 1, ATVROM!

In al doilea meci al zilei de marti, liderul Ligii 1, ATVROM, a intalnit formatia de pe locul 12, FC Sporting Bucuresti. Un meci cu o favorita certa, ATVROM. Foile de joc au aratat bine, cum a aratat si jocul prestat de ambele formatii.

Sporting a avut o evolutie buna, intr-un meci greu, cu principala favorita la castigarea titlului de campioana a Ligii 1. Marin Florin a deschis scorul in minutul 2, iar Sporting conducea cu 1-0 pe tabela. Popescu Eugen a adus egalarea in minutul 6, iar meciul promitea suspans. In minutul 10, Carlan Mircea o aduce pe Sporting pentru a doua oara in avantaj in acest meci. Un minut mai tarziu, Ovidiu Herea a egalat la 2, iar ATVROM avizata de problemele puse de Sporting, a inceput sa forteze mai mult. In minutul 16, ATV a reusit sa intre in avantaj pentru prima data, prin Popescu Eugen, jucator aflat la al doilea gol in acest meci. Scorul pauzei a fost stabilit de Alin Patrascu de la ATVROM, cu un minut inainte de fluierul final. Un 4-2 muncit la pauza pentru liderul Ligii 1.

Sporting a continuat sa puna probleme si in actul secund, iar problemele puse au dat roade in minutul 28, prin acelasi Carlan Mircea, dubla acestuia si-a dus echipa la doar un gol in spatele liderului. Echipa cu experienta mare, ATVROM a gestionat excelent finalul de meci, cu doua goluri menite sa faca lumina in rezolvarea ecuatiei punctelor puse in joc. Popescu Eugen isi completeaza golurile date in prima repriza si reuseste hattrick-ul, in timp ce omul care inchide tabela este Ovidiu Herea, in minutul 38. 6-3 a fost scorul final, in favoarea celor de la ATVROM, intr-un meci in care surpriza placuta a fost FC Sporting Bucuresti, cu un joc consistent pentru locul ocupat in clasament.

Articole similare

Close