ArticoleCupa Ligii

Liverpool II învinge o prim-divizionară și se instalează la șefia Grupei E din Cupa Ligii

Liverpool Team II a primit luni seară replica unei prim-divizionare din Liga Prieteniei, într-un meci contând pentru etapa a doua a Grupei E din Cupa Ligii.

Pe terenul din Ghencea, „micii Cormorani” au întâlnit-o pe Real București, ocupanta poziției a 16-a în Liga I Sud.

Cele două formații veneau fiecare după o victorie în fața celor de la Intersport, astfel că în duelul direct își disputau șefia grupei.

În ciuda faptului că evoluează în Liga Secundă a Zonei Sud, LFC II a avut o prestație mai bună și s-a impus cu 3-1 în fața celor de la Real București.

După o primă repriză echilibrată, încheiată cu scorul de 1-1, „Cormoranii” au ieșit mai montați de la cabine și au reușit o parte secundă mai bună decât a adversarilor.

Pană Mădălin, Minculescu Alexandru și Marin Marcel au punctat pentru Liverpool Team II în această partidă, în timp ce golul prin care Real București a intrat cu egalitate la cabine a fost marcat de Stanciu Alex.

În urma acestei victorii muncite, Liverpool Team II acumulează 6 puncte și se instalează la șefia Grupei E a Cupei Ligii, urmată de Real București, cu 3 puncte, FC Prietenii, care nu a apucat să debuteze, și Intersport, care are deja două înfrângeri și păstrează șanse infime la calificarea în fazele superioare ale competiției.

Articole similare

Close