Articole

Meciurile de joi, 17.12.2015, la Liga Prieteniei!

Astazi la Liga Prieteniei, avem 5 meciuri interesante, toate programate pe terenul din Agronomie! Iata programul acestor dispute:

20:00Lokomotiva GiulestiVetlife – Lokomotiva Giulesti, locul 13 in Liga II Seria 1, intalneste asta seara echipa Vetlife, locul 8 in clasament. Baietii de la Lokomotiva Giulesti se afla la 5 puncte in spatele adversarilor din aceasta seara, cu 3 victorii, 1 egal si 6 infrangeri, in timp ce Vetlife are sansa sa urce pe 6 daca invinge astazi, de la acel loc in sus fiind greu sa mai ajunga. Un duel echilibrat, cu un plus pentru cei de la Vetlife, o echipa de prima jumatate a clasamentului, dupa cum o arata si evolutiile din meciurile scurse pana acum la Liga Prieteniei.

20:50F.C. ColentinaOld Boys – F.C. Colentina, locul 12 in Liga II Seria 1, o are astazi ca adversara pe echipa Old Boys, locul 19 in clasament, penultimul in aceasta serie. F.C. Colentina porneste ca favorita in acest duel, cu echipa ce a inregistrat doar o victorie pana in acest moment, restul de 6 meciuri fiind infrangeri, insa daca stam sa ne uitam la golaverajul celor doua formatii, lucrurile nu stau atat de departe, ambele fiind pe minus, -23 pentru Colentina, respectiv -30 pentru Old Boys. De vazut daca baietii din Colentina vor confirma calculele hartiei si se vor impune fara probleme in acest meci.

21:40WhitelandF.C. JuveCu siguranta cel mai asteptat meci al serii, acesta intre Whiteland, locul 2 in Liga II Seria 1, respectiv F.C. Juve, locul 2 in Liga III Seria 1, dar ca si lideri, avand o restanta fata de primul loc, iar in momentul de fata fiind la egalitate cu acestia. Acest meci se disputa in Cupa Ligii, fazele superioare ale competitiei, iar faptul ca vom vedea doua meciuri intre aceste doua echipe nu poate decat sa ne bucure, in aceasta faza a competitiei fiind sistem tur-retur. Cine se uita in fuga peste clasamente ar putea spune ”da, Whiteland porneste favorita” insa lucrurile ar putea sta oricand altfel, F.C. Juve avand in componenta jucatori de calitate extraordinara, soarta partidei din aceasta seara depinzand foarte mult si de loturile disponibile la ora jocului. Oricum am analiza aceasta partida, vom avea un duel pe cinste, iar de vazut este daca vreo echipa isi va putea rezolva calificarea inca din mansa tur.

22:30Panthers SquadAC Militari – Panthers Squad, locul 16 in Liga II Seria 1, intalneste astazi formatia AC Militari, locul 5 in aceasta serie. AC Militari inca mai spera la un loc pe podium, desi diferenta in acest moment intre locul ocupat de ei si locul 3, este de 10 puncte, insa nu asta ar fi problema cea mai mare ci calitatea echipei ce ocupa acel loc 3, Viitorul Voluntari, o echipa ce lejer poate termina pe locul 1 la finalul campionatului. In orice caz, locul ocupat acum de AC Militari este unul excelent, echipa fiind la primul sezon la Liga Prieteniei, iar daca vrea sa isi consolideze pozitia si sa lupte pentru un loc cat mai sus, nu trebuie sa faca nici un pas gresit in acest meci cu Panthers Squad.

23:20Fortuna TeamAmbianta Steaua – Fortuna Team, echipa de pe locul 15 in Liga II Seria 2, joaca astazi sub noua lor emblema, impotriva celor de la Ambianta Steaua, locul 7 in acest moment in clasament. Baietii de la Fortuna Team au cele mai putine meciuri jucate din aceasta liga secunda, iar acestia vor sa traga tare sa mai urce in clasament, cand aceste restante vor lua sfarsit. Astazi insa, au un meci dificil cu Ambianta Steaua, o echipa ce pierde greu, doar 3 infrangeri in 10 partide disputate pana in prezent, iar acest lucru ii pune in garda pe cei de la Fortuna.

Uram bafta tuturor echipelor din aceasta seara, speram sa vedem meciuri spectaculoase, in spiritul fair play-ului, la victorii ne bucuram, din infrangeri iesim mai puternici, oricum experientele din aceste meciuri creeaza amintiri frumoase!

 

 

Articole similare

Close