ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1Liga 1 Est

Liga I Sud ne aduce derby-ul B&B vs ATVROM: Află toate detaliile interesante și ce spun reprezentanții echipelor

Săptămâna 29 mai – 2 iunie se anunță una plină de fotbal spectacol în Liga Prieteniei București. Vom avea meciuri din toate cele patru ligi, respectiv Liga I Sud, Liga I Est, Liga a II-a Sud și Liga a II-a Est, precum și din grupele superioare ale Cupei Ligii.

Unul dintre cele mai așteptate meciuri ale săptămânii este derby-ul din Liga I Sud care se va juca miercuri pe terenul de la Intrarea Vrabiei între B&B și ATVROM.

Tot ce trebuie să știi despre B&B vs ATVROM

Terenul de la Intrarea Vrabiei va găzdui miercuri, cu începere de la ora 22.00, derby-ul săptămânii din Liga I Sud, dintre ocupanta poziției secunde, B&B, și echipa clasată pe treapta a treia a podiumului, ATVROM.

După disputarea a 11 meciuri din acest sezon, B&B are 30 de puncte, iar ATVROM cu unul mai puțin.

B&B a făcut un singur pas greșit în acest sezon, în derby-ul cu liderul Liverpool Team, pe care l-a pierdut cu 1-2, în vreme ce ATVROM, care le-a provocat „Cormoranilor” singurul eșec din acest campionat, a remizat cu același scor, 3-3, în runda inaugurală, în fața celor de la Real Rapid București, și în disputa cu campioana în exercițiu a Ligii I Sud, FC Berceni.

ATVROM are a doua ofensivă a Ligii I Sud, cu 69 de goluri marcate în 11 meciuri, și dă doi dintre golgheterii campionatului, pe Alexandru Ioniță (locul 2, cu 19 reușite) și Ion Lucian (locul 4, cu 15 goluri). Pe lângă Alexandru Ioniță, fostul vârf de la Rapid sau Koln, pentru ATVROM evoluează și Doru Bratu, fundașul care a jucat în Liga I, printre altele, la Rapid și Steaua.

De partea cealaltă, B&B are cea mai bună defensivă a Ligii I Sud, cu doar 11 goluri primite în 11 partide. Cel mai bun marcator al echipei este Petrică Ungureanu, cu 14 reușite, iar în componența celor de la B&B îl mai regăsim pe Vincene Toma, component al echipei naționale de minifotbal.

Interviu cu reprezentantul echipei B&B:

Liga Prieteniei: Urmează derby-ul cu ATVROM, echipă aflată la un punct în spatele vostru și care nu a cunoscut gustul înfrângerii în acest sezon de Liga I Sud. Ce așteptări aveți de la acest meci?

B&B: Noi jucăm toate meciurile la victorie și așa vom face și de această dată.

Liga Prieteniei: ATVROM a arătat o ofensivă puternică în acest sezon și are în componență foști jucători din Liga I, precum Alexandru Ioniță și Doru Bratu. Vă temeți de cineva din rândul adversarilor?

B&B: Nu ne temem. Avem un grup frumos și avem încredere deplină în băieții noștri.

Liga Prieteniei: Care ar fi atuurile voastre pentru a vă impune în acest derby?

B&B: Echipa. Avem în lot jucători cu experiență care pot face diferența! Jucăm un fotbal frumos și o facem de plăcere într-un cadru organizat!

Liga Prieteniei: Se gândesc cei de la B&B la cucerirea titlului de campioană a Ligii I Sud la finalul acestui sezon?

B&B: Bineînțeles. Suntem într-un campionat foarte puternic, cu multe echipe bune, dar consider ca avem forța necesară de a câștiga acest campionat!

Interviu cu reprezentantul echipei ATVROM:

Liga Prieteniei: Urmează derby-ul cu B&B, formație care a condus o bună parte clasamentul Ligii I Sud și se află deasupra voastră în ierarhie. Ce așteptări aveți de la acest joc?

ATVROM: Un joc dificil contra unor jucători cu mare experiență. Dar ne bazam pe forța grupului nostru și speram să câștigăm.

Liga Prieteniei: Care credeți că sunt argumentele care v-ar putea aduce victoria în acest meci?

ATVROM: Ambiția de a câștiga campionatul și munca staffului pentru a face lumea să înțeleagă că Liga Prieteniei e cea mai bună din România.

Liga Prieteniei: Sunteți singura echipă neînvinsă în acest sezon de Liga I Sud. Care este secretul acestui parcurs?

ATVROM: Filmulețele motivaționale și încercarea de a-i face pe băieți să înțeleagă că Liga Prieteniei creează prietenii…

Liga Prieteniei: Își propune ATVROM cucerirea titlului de campioană a Ligii I Sud? Sau ce obiective aveți pentru finalul acestui sezon de Liga Prieteniei?

ATVROM: Câștigarea Cupei Ligii Prieteniei, câștigarea Supercupei Ligii Prieteniei București și, bineînțeles, câștigarea campionatului… Dar e foarte greu când ai lângă tine echipe puternice ca Liverpool Team și FC Berceni. Noi sperăm însă să câștigam un trofeu din cele trei pentru primul an în formula asta.

Articole similare

Close