Articole

FC București o învinge fără emoții pe Dream Team și mai face un pas spre titlu

FC București a mai făcut marți seară un pas spre titlu. Liderul Ligii I a trecut, de la 23:20, pe terenul de la Plazza, fără prea mari emoții de Dream Team, cu scorul de 7-2.

Prima repriză a fost relativ echilibrată, încheiată cu scorul de 2-1 pentru FC București. Formația de pe primul loc s-a dezlănțuit în partea secundă, când a marcat de cinci ori și a primit un singur gol.

Petre Mihai a făcut spectacol pentru FC București, marcând de patru ori.

Cel care a deschis însă scorul a fost Radu Bogdan, în minutul 6, iar Petre Mihai a făcut 2-0 în minutul 17. La un minut distanță, Ciuc Mihai a redus din diferență, stabilind scorul primei părți.

Petre Mihai și-a continuat reprezentația după reluare, când a marcat în minutele 24, 28 și 34. Și Dumitru Ovidiu a înscris o „dublă” pentru FC Bucuești, în minutele 21 și 29, în timp ce Popescu Mihai a mai redus din proporțiile scorului cu șapte minute înainte de final.

În urma acestui rezultat, Dream Team e pe locul 13, în timp ce FC București este liderul Ligii I, cu trei puncte peste Bizz Brasil și cu patru peste FC Berceni, care are însă doar 15 meciuri jucate, față de cele 16 ale primelor două clasate.

Articole similare

Close