ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Play-out. Debut excelent pentru Oxygen Club in play-out! 3-1 impotriva unui adversar dificil, FC Colentina!

In primul meci din play-out-ul Ligii 1, FC Colentina a intalnit formatia Oxygen Club, intr-un meci in care gazdele porneau favorite dupa calculele hartiei. Lucrurile nu au stat deloc asa, iar baietii de la Oxygen Club au dat o replica foarte buna adversarului.

FC Colentina a presat mai mult pe inceput de meci, insa fara consecinte pe tabela de marcaj. In a doua parte a primei reprize, ocaziile au inceput sa curga de ambele parti. Oxygen a fost la un pas de a marca un gol frumos, din propriul careu, insa portarul Colentinei a fost la post pana la urma si a reusit sa impinga mingea in corner. Suturile gazdelor nu au pus mari probleme portarului celor de la Oxygen Club, iar prima repriza parea ca se indreapta spre un 0-0, asta pana in minutul 18. In acel minut apararea celor de la Colentina a complicat mult distributia paselor iar Oxygen Club a profitat prin numarul 6, Paraschiv Laurentiu. Un avantaj fragil la pauza pentru Oxygen Club, insa un avantaj ce le-a dat liniste pentru constructia celei de-a doua reprize.

Oaspetii si-au pastrat calmul afisat si in prima repriza, iar acest lucru le-a dat un avantaj pe faza de constructie. In minutul 25, Ruse Vasile o aduce pe Oxygen in avantaj de doua goluri, iar in minutul 32, Lincu Ionut a rezolvat intr-o mare masura ecuatia celor 3 puncte, prin golul de 3-0. Colentina a punctat doar o singura data, prin Marinescu Viorel, tarziu in meci, minutul 26. Un inceput bun de play-out pentru Oxygen Club, echipa care a acumulat 20 de puncte dupa aceasta victorie, la doar doua puncte de FC Sporting Bucuresti, formatie aflata pe locul 3 in acest moment.

Articole similare

Close