ArticoleLiga 1

Fair Play a zdrobit-o pe Ambianța București în derby-ul suferinței din Liga I Sud

Fair Play și Ambianța București s-au întâlnit miercuri seara, pe terenul de la Antilopa, în derby-ul suferinței din Liga I Sud.

Înaintea duelului direct, cele două echipe ocupau ultimele două poziții ale clasamentului: Fair Play era pe 17, cu 3 puncte, în timp ce Ambianța București era pe 8, fără victorie și cu doar un punct câștigat în 11 etape.

Fair Play a dominat copios partida și s-a impus la scor în fața celor de la Ambianța București, cu 7-2, după ce la pauză a condus cu 4-1.

Rotaru Bogdan a fost eroul celor de la Fair Play, marcând nu mai puțin de cinci goluri în poarta lui Ambianța București.

Pe lista de marcatori a învingătorilor și-au mai trecut numele Giolea Răzvan și Șerban Vlad.

De partea cealaltă, Ambianța București nu a reușit să țină pasul cu adversarii în această partidă, limitându-se doar la a puncta câte o dată pe repriză, prin Ilie Alexandru, autor al unei duble.

În urma acestui rezultat, Fair Play acumulează 6 puncte și o egalează la puncte pe ocupanta poziției a 16-a, însă mai are serios de tras pentru a se menține în Liga I Sud și sezonul următor, în timp ce Ambianța București rămâne cu un singur punct câștigat în 12 etape și doar o minune o mai poate salva pe final de sezon de la retrogradare.

Articole similare

Close