ArticoleCupa Ligii

Blockbuster, o echipă nouă în Liga Prieteniei, a debutat cu victorie în „Grupa morții” din Cupa Ligii

Cupa Ligii a programat luni seară, pe terenul din Ghencea, un duel între o formație nouă în Liga Prieteniei, Blockbuster, și FC Sportul, una dintre echipele bune al Ligii a II-a din Zona Sud.

Disputa din Grupa C a Cupei Ligii, o adevărată „Grupă a morții”, a fost una echilibrată, în care, și cu puțin noroc, Blockbuster a reușit în final să se impună cu 2-1, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1.

Prima jumătate a actului inaugural a fost una de tatonare, în care cele două formații au fost mai degrabă preocupate să nu primească gol decât să puncteze, astfel că după mai bine de 10 minute scorul era același înregistrat încă din primul minut.

Echilibrul s-a rupt prima dată în minutul 13, când Blockbuster a deschis scorul profitând de un autogol marcat de adversari.

FC Sportul nu a acuzat însă șocul și a egalat imediat, prin Mara Gabriel, care a punctat cu cinci minute înainte de pauză, stabilind totodată și scorul primei părți.

Repriza secundă a fost uns și mai închisă decât prima.

Blockbuster a lovit decisiv în minutul 26, prin Dumitrașcu Gabriel, după care a încercat, și a și reușit, să-și conserve avantajul minim până la final, obținând astfel trei puncte extrem de importante în perspectiva luptei pe care o va da pentru calificarea în fazele următoare ale Cupei Ligii.

Pe lângă cele două combatante din acest duel, din Grupa C a Cupei Ligii mai fac parte Bizz Brasil, dubla campioană a Ligii Prieteniei și actualul lider al Ligii I, alături de AC Militari, ocupanta locului 9 în Primul Eșalon.

Articole similare

Close