Articole

Prezentare Turnee Finale

Dragi prieteni, venim cu precizari cu privire la Turneele Finale ale Ligii Prieteniei.
Astfel, datele de desfasurare ale acestora s-au stabilit dupa cum urmeaza:
a) Champions League 28-30 August 2015
Participa locul 1,2,3,4 ale Ligii intai, locurile 1,2,3 din Cupa Ligii, locurile 1,2,3 din cadrul fiecarei serii. In total 16 echipe, meciurile urmand a se juca in sistem eliminatoriu.
Campioana Campionatului si a Cupei participa gratuit urmand a li se achita si costul de transport, mancare si cazare. Locul 2 Campionat locul 2 Cupa si locul 1 din fiecare serie a Ligii a doua achita 60-70 lei si isi asigura transportul, in functie de Fondul de premiere final. Locul 3 Liga intai, locul 3 Cupa, locul 2 doi din fiecare serie achita 100-110 lei si isi asigura transportul. Locul 4 Liga intai si locul 3 din fiecare seria a Ligii a doua 140-150 lei si isi asigura transportul, in functie de Fondul de Premiere. Prietenii din cadrul echipelor vor fi cazati 3 persoane in aceeasi camera. In cazul in care se doreste o camera doar pentru doua persoane se va achita un supliment de 50 de lei pe noapte. Se poate participa alaturi de iubite, sotii etc in limita numarului camerelor disponibile.
Se ajunge la pensiuni in cursul zilei de vineri, prima masa asigurata fiind cea de vineri seara. Sambata se vor disputa majoritatea meciurilor, urmand ca Sambata seara sa avem Festivitatea de premiere cu petrecere, pentru castigatoarea turneului, a Campionatului si a Cupei Ligii.
Pot aparea modificari ale preturilor in functie de bugetul final. Va rugam incercati pe cat posibil sa ajungeti la meciuri incat sa nu afectam Fondul de Premiere. La primul turneu vor participa 5 prieteni carora li se va asigura cazare si masa gratuit acestia urmand a fi selectati de catre Asociatie in functie de vulnerabilitatea sociala a fiecaruia.
In cazul in care una din echipe nu poate participa, va fi inlocuita de o alta echipa clasata inferior fata de aceasta din Liga sa sau Cupa. O echipa trebuie sa aiba minim 6 persoane pentru a putea participa.

b) Europa League 11-13 Septembrie 2015.
Participa alte 16 echipe din cadrul Ligii in functie de locul ocupat in clasament.
Pret de participare aproximativ 180, lei, cazare si mese incluse, fara transport in functie de Fondul de Premiere.
Turneul va fi identic cu cel anterior, cu mese incluse si petrecere.

c) In cazul in care vor fi mai mult de 32 de echipe, care doresc sa participe la Tuneele Finale ale Ligii se va organiza al treile Turneu, pretul fiind de 220 lei persoana, cazare si mese incluse, fara transport inclus.

Va rugam sa nu uitati ca Liga Prieteniei este un show in care conteaza sa ne simtim bine. Toata lumea este tratata egal, cu mici exceptii pentru echipele clasate in varful clasamentelor, care trebuie sa simta ca sunt cei mai buni din cadrul a 50 de echipe.
Va rugam sa incercam pe cat posibil sa avem 5 meciuri in fiecare seara si sa ne prezentam la meciuri altfel, Fondul de Premiere va scadea si implicit costurile pentru fiecare persoana in parte vor creste.
Respect si bun simt inainte de victorie! Nu putem organiza Turnee Finale-petreceri de cate doua nopti cu persoane, care nu se pot stapanii. Le uram tuturor celor care sustin valorile Ligii Prieteniei, distractie placuta alaturi de noi!


 

Articole similare

Close