ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Inca 3 puncte castigate de ATVROM, in drumul spre titlul de campioana a Ligii Prieteniei Bucuresti!

FC Colentina, locul 6 in Liga 1, avea de infruntat liderul Ligii Prieteniei Bucuresti, ATVROM FC, in al 3 lea meci de marti seara. ATV avea linistea locului in clasament, aflata la o distanta considerabila fata de urmaritoarele, Hooligans si Ambianta Steaua. De partea cealalta, Colentina nu a avut rezultate prea bune cu formatiile din top 3, iar acest meci nu a fost diferit.

Primele 10 minute au fost minute de tatonare, cu liderul la carma jocului, cum era de asteptat. Ion Lucian a deschis scorul in minutul 11, pentru ATVROM, iar acesta a fost momentul in care liderul a turat motoarele spre o victorie categorica. Filip Nicusor si Alin Patrascu au majorat avantajul la 3, in doar doua minute, 12, respectiv 13. Colentina a replicat in minutul 14, prin reusita lui Dendea Ionut, insa o replica firava pentru a putea pune reale probleme in acest joc. Ion Lucian inchide tabela la pauza, la 4-1 in favoarea celor de la ATVROM, iar lucrurile nu pareau prea roz pentru Colentina.

In repriza secunda a fost show marca Alin Patrascu. Jucatorul celor de la ATV a inscris inca 4 goluri, pe langa cel din prima repriza, 5 reusite ce ii aduc cu siguranta titlul de omul meciului. Filip Nicusor si Popescu Eugen au completat numaratoarea liderului, echipa ajunsa la 10 goluri in acest meci. Pentru Colentina au redus din diferenta Lazar Florin, in minutul 30, respectiv Cherciu Savu, in minutul 36.

Victorie cu 10-3 pentru ATVROM, intr-un meci fara probleme puse de adversar. Inca 3 puncte castigate pe traseul catre titlul de campioana. De notat cele 5 goluri marcate de Alin Patrascu, jucator aflat intr-o mare forma in meciul cu FC Colentina.

Articole similare

Close