Articole

Golgheterul Albu Alexandru îi aduce lui Hooligans trei puncte uriașe în lupta pentru titlu

Hooligans a învins-o vineri seară pe BKO Team, o echipă puternică a Ligii I, și a obținut astfel trei puncte extrem de importante în economia luptei pentru titlul de campioană a Ligii Prieteniei.

Golgheterul Albu Alexandru a fost din nou la înălțime, reușind să înscrie un hat-trick în partida disputată pe terenul de la Plazza și câștigată de Hooligans cu 4-1, după 2-1 la pauză.

După un prim sfert de oră în care tabela a rămas intactă, Albu Alexandru a deschis scorul în minutul 14, pentru ca doar un minut mai târziu Drăgan Sorin să dubleze avantajul celor de la Hooligans.

BKO Team nu a acuzat șocul primirii celor două goluri și a replicat cu trei minute înainte de pauză, prin Dincă Sorin, care a redus din diferență.

Conștienți de șansa uriașă pe care o au de a deveni campioni, băieții de la Hooligans au ieșit de la cabine mai motivați decât adversarii lor, iar Albu Alexandru a dus scorul la 3-1 în minutul 25, pentru ca tot el să stabilească scorul final cu opt minute înainte de final.

În urma acestui succes, Hooligans se desprinde de urmăritoare în fruntea clasamentului, la trei puncte peste FC București și patru peste FC Berceni, care are însă un meci în minus.

Articole similare

Close