Articole

Shark Racing scoate un punct dintr-un meci extrem de greu cu F.C. Unirea, egal adus si de evolutia excelenta a portarului plus cele 4 goluri marcate de Babageanu Mihai!

Aseara, in Liga I, Shark Racing, echipa aflata pe locul 14 in clasamentul primului esalon al Ligii Prieteniei, a intalnit pe terenul din Rahova, ocupanta locului 8, echipa F.C. Unirea.  Rechinii aveau 6 puncte inainte de aceasta confruntare si erau exact deasupra locurilor ce duc la barajul pentru ramanerea in Liga I. Cei de la Unirea erau intr-o scadere de forma vizibila dupa cele doua infrangeri consecutive din campionat si sperau sa isi revina in acest meci.

In prima repriza scorul este deschis de cei de la Shark Racing, in minutul 11 prin reusita lui Babageanu Mihai. Avantajul rechinilor nu a durat decat un minut, Mihai Dragos restabilind egalitatea pe tabela de marcaj in minutul 12. Jocul devine unul avantat iar pe fondul insistentelor in ofensiva ale celor de la Shark, acestia reusesc sa intre iar in avantaj in minutul 14 prin acelasi jucator, Babageanu Mihai. In minutul 16, mijlocasul Unirii, Chiper Florin marcheaza si egaleaza iar ostilitatile pe tabela. Acesta avea sa fie si scorul pauzei, un 2-2 intr-o repriza oferanta, cu faze frumoase la ambele porti si speranta ca vom avea o repriza asemanatoare in actul second.

A doua repriza parca a fost copie dupa prima si Babageanu Mihai marcheaza pentru rechini golul de 3-2 in minutul 23. F.C. Unirea insa nu lasa avantajul sa stea prea mult pe tabela si egaleaza pentru a treia oara prin reusita lui Pricope Costi. In minutul 33 dupa ce au fost condusi de 3 ori, egaland tot de atatea ori, Unirea intra in avantaj pentru prima data in acest joc prin golul marcat de Sima Iulian. Cu 5 minute inainte de fluierul final Shark Racing reuseste sa egaleze si ea prin vedeta din acest meci pentru ei si de ce nu omul meciului per total, Mihai. Un scor echitabil in cele din urma intr-un egal, 4-4 spectaculos. Cate un punct merge la fiecare dintre echipele din aceasta confruntare.

Articole similare

Close