Articole

Victorie pentru Diamond Star in meciul dificil impotriva celor de la F.C. Petrachioaia, scor 6-4!

Liga II Seria 1 ne propunea aseara, un meci extrem de interesant, intre F.C. Petrachioaia si Diamond Star. Baietii de la Petrachioaia ocupau locul 6 in campionat, in timp ce Diamond Star se aflau pe locul 3 la 11 puncte in fata adversarilor, dar cu 3 meciuri in plus fata de ei. Cu o victorie in acest meci, baietii de la Diamond Star vor trece pe locul 2, la doar un punct de liderul Viitorul Voluntari, cu un meci in minus fatza de ei daca acest lucru se intampla. Meciul a avut loc de la ora 20:00 pe terenul din Agronomie.

F.C. Petrachioaia incepe meciul cum nu se poate mai rau, un autogol in minutul 9 al partidei ii aduce pe Diamond Star in avantaj de un gol pe tabela de marcaj. Acest lucru nu ii demoralizeaza pe baietii de la Petrachioaia si in minutul 11 reusesc sa restabileasca egalitatea prin Nicolae Bogdan. In minutul 15, acestia preiau si fraiele meciului, marcand golul de 2-1 prin Parvu Valentin. In minutul 17, Petrachioaia face 3-1 prin golul marcat de Daniel Bogdan si se parea ca au meciul in mana lor dupa aceasta reusita. Senzational insa, inainte chiar si de fluierul pauzei, Diamond Star revine in meci, in minutele 19 si 20, minute in care se inscriu doua goluri in poarta celor de la Petrachioaia, prin Popescu Florin si Stefan Alin. 3-3 la pauza, intr-o repriza spectaculoasa, cu rasturnari de situatie, cum de altfel ne asteptam din partea celor doua echipe bune ale ligii secunde.

In repriza secunda, echipa care preia conducerea este F.C. Petrachioaia, in minutul 23, prin golul lui Parvu Valentin, ajuns la doua reusite in acest meci. Baietii de la Diamond Star se mobilizeaza dupa golul primit si revin in acest meci excelent, prima data prin egalarea venita de la Stefan Alin, in minutul 29, scor 4-4. Un minut mai tarziu, acelasi jucator realizeaza hattrick-ul si isi aduce echipa in avantaj de un gol. Diamond Star inchide conturile acestei partide din minutul 33, atunci cand Popescu Florin marcheaza al doilea gol personal si golul de 6-4. Pana la sfarsitul jocului, defensiva echipei aflata in avantaj a rezistat incercarilor celor de la Petrachioaia de a scoate macar un egal din acest meci si cele 3 puncte merg la Diamond Star.

Dupa aceasta victorie, Diamond Star urca pe 2 in campionat, la doar un punct de liderul, Viitorul Voluntari, cu un meci in minus fata de acestia.

Articole similare

Close