ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Surpriză în Liga I Est! Electroputere a bătut-o pe Partizan și intră în lupta pentru podium

Electroputere și Partizan București au fost protagonistele unuia dintre cele mai intense și echilibrate meciuri din etapa a șaptea a Ligii I Est.

Cu 5 victorii reușite în primele 6 etape, băieții de la Partizan București porneau ca favoriți în disputa de vineri seara în fața celor de la Electroputere, care înregistraseră două succese, 3 egaluri și un eșec până la acest joc.

Însă pe teren statistica nu a contat absolut deloc, iar cele două formații au jucat de la egal la egal tot meciul, care a fost unul deschis oricărui rezultat.

În final, câștig de cauză au avut cei de la Electroputere, care s-au impus la limită, scor 1-0, grație reușitei semnate de decarul Oancea Andrei cu două minute înainte de pauză.

În zadar a încercat să revină Partizan în partea secundă și să obțină măcar un punct din această dispută, defensiva celor de la Electroputere a funcționat impecabil și a blocat de fiecare dată tentativele de egalare ale adversarilor.

Astfel, Partizan București suferă a doua înfrângere în acest sezon și rămâne cu 15 puncte și după etapa a șaptea, ocupând poziția a cincea a ierarhiei, în vreme ce, cu 12 puncte și aflată un loc mai jos, Electroputere începe să spere că ar putea să se implice tot mai serios în lupta pentru locurile pe podium, de care o despart în acest moment 6 puncte.

Articole similare

Close