ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2 Est

Liga a II-a Est: Seara de joi ne-a adus trei meciuri extrem de strânse! Vezi toate rezultatele

Liga a II-a Est ne-a adus joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, trei partide extrem de disputate și de echilibrate.

Liderul Pero Cars a primit replica celor de la Everton și a avut mari emoții, fiind aproape să facă primul pas greșit al sezonului.

Everton a început ca din tun și a condus cu 2-0 în minutul 10, grație reușitelor semnate de Bouteanu Alex și Mihai Albu, însă Pero Cars și-a revenit rapid și a întors scorul în doar 3 minute, prin dubla lui Buche Sorin și Ioniță Florin.

Până la final nu s-a mai marcat, astfel că Pero Cars s-a impus cu 3-2 și a ajuns la al nouălea succes din tot atâtea etape disputate în acest sezon.

Progresul Spartac a dat piept celor de la Bucharest City și, după ce a condus cu 1-0 și 3-1, a trebuit să se recunoască învinsă cu 3-4, dat fiind finalul excelent de meci al adversarilor, care au marcat de 3 ori în ultimele 10 minute.

Cotarcean Bogdan (2), Tufan Ionuț și Alia Claudiu au înscris golurile care i-au adus victoria lui Bucharest City, în vreme ce pentru învinși au punctat Eremia Andrei, Jecu George și Lupașcu Gabi.

În fine, Atletico Ferentari a trecut de FC Premier cu 4-2, grație unei prime reprize excelente, pe care și-a adjudecat-o la scor de neprezentare, prin reușitele semnate de Munteanu D, Anton Ciprian și Barbu Valentin.

Băieții din Ferentari au controlat și debutul rundei secunde, când Mirulescu a dus scorul la 4-0.

FC Premier a dat semne de revenire pe finalul reprizei a doua, însă dubla lui Andrei Marius nu a făcut decât să reducă din diferență și să stabilească scorul final la 4-2 în favoarea adversarilor.

Clasamentul la zi al Ligii a II-a Est poate fi consultat aici

Articole similare

Close