ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liverpool și FC Berceni și-au spulberat adversarele în etapa a doua și s-au instalat în fruntea Ligii I Sud

Seara de marți ni le-a adus în plină acțiune pe terenul de la Plazza pe cele trei echipe care au dominat ultimele sezoane ale Ligii I Sud, FC Berceni, Bizz Brasil și Liverpool Team.

Cele trei mari forțe ale campionatului s-au impus fără prea mari probleme și se anunță și în această ediție a Ligii I Sud favorite la ocuparea locurilor de pe podiumul final.

Seara de fotbal a fost deschisă de primul meci al actualului sezon disputat de Bizz Brasil, care a învins-o cu 7-3 pe Ambianța Steaua, după un prim mitan echilibrat, încheiat nedecis, scor 1-1. Lalu Alexandru a fost eroul „brazilienilor”, cu patru goluri înscrise în poarta adversă, secondat de Badea Alexandru, Busuioc Marius și Drumea Valentin, în timp ce pentru învinși au punctat Titu Nicolae (2) și Stanciu Traian.

După un debut cu victorie în Liga I Sud în fața celor de la Sălaj Boys, Sjcam România a trebuit să se recunoască învinsă de ATV ROM, scor 7-2, după ce la pauză a fost condusă „doar” cu 2-1 și spera să poată obține ceva din acest joc. Alexandru Ioniță, cu un hat-trick, și Dumitru Ovidiu și Sandu Ionuț, cu câte o dublă, au înscris golurile care i-au adus lui ATV ROM primul succes al sezonului și o situează pentru moment pe ultima treaptă a podiumului.

Campioana FC Berceni s-a distrat în compania celor de la Real Rapid Berceni București, de care a dispus cu 11-2, după două reprize asemănătoare, grație hat-trick-urilor semnate de Silviu Radu, Nechita Alexandru și Iordan Cristian, în timp ce Alin Ladaru și Gață Cristian au punctat câte o dată.

În urma acestei victorii, FC Berceni acumulează 6 puncte și ocupă locul secund în clasament, având golaverajul mai slab cu o reușită decât cel al liderului Liverpool Team, care a învins-o cu un spectaculos 12-5 pe Fair Play, după ce la pauză conducea cu 5-2.

Astfel, după o masivă campanie de transferuri, „Cormoranii” speră să spargă gheața sezonul acesta și să câștige în premieră titlul de campioană a Ligii I Sud, însă mai are mult de tras pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

Articole similare

Close