ArticoleLiga 2

Contraperformanță greu de atins pentru un jucător de la Sportul: A primit trei cartonașe într-un singur meci!

Un jucător din Liga a II-a Seria 1, component al echipei FC Sportul, a înregistrat în meciul pe care formația sa l-a disputat luni seară o performanță extrem de greu de realizat.
Este vorba despre Tache Valentin, care în partida pe care FC Sportul a disputat-o pe terenul din Dristor împotriva celor de la FC Zetary a devenit primul jucător din Liga Prietreniei care încasează nu mai puțin de trei cartonașe într-un singur meci.
Inițial, Tache Valentin a primit cartonașul galben, pentru proteste, după care a văzut cartonașul verde, pentru injurii. Cireașa de pe tort a fost cartonașul roșu primit de componentul formației FC Sportul, pentru injurii și refuzul de a-și divulga numele.
Din cauza acestor acte de indisciplină, Tache Valentin a primit o suspendare de cinci etape.
Atragem atenția tuturor prietenilor participanți că scopul Ligii Prieteniei nu este de a-i amenda sau de a-i suspenda pe jucători.
Scopul principal al Ligii Prieteniei este de a le oferi participanților condițiile ideale pentru a-și satisface dorința de a juca fotbal de plăcere, însă totul într-un cadru civilizat și disciplinat.

Articole similare

Close