ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitii

Liverpool Team a câștigat Supercupa după o seară plină de fotbal spectacol și goluri

Liverpool Bucharest Team a debutat perfect în noul sezon al Ligii Prieteniei, cu un trofeu câștigat vineri seara pe terenul de la Plazza. „Cormoranii” și-au adjudecat Supercupa Ligii Prieteniei, competiție în care cele mai bune trei echipe ale ediției trecute din București s-au duelat pentru primul trofeu al sezonului.

Cele trei formații care au luptat pentru Supercupa Ligii Prieteniei au fost: FC Berceni, câștigătoarea Ligii I Sud și a Cupei Ligii, Partizan București, echipă ce a triumfat în Liga I Est, și Liverpool Team, din postura de finalistă a Cupei Ligii.

Triunghiularul spectacol în care s-au marcat în timpul regulamentar nu mai puțin de 22 de goluri a fost câștigat de Liverpool Team.

Prima partidă, dintre Partizan București și FC Berceni, a fost una de un dramatism total, încheiată cu scorul de 5-5, campioana Ligii I Sud reușind să se impună la loviturile de departajare.

A urmat disputa dintre FC Berceni și Liverpool Team, una extrem de echilibrată și intensă, încheiată într-un final tot cu o remiză, 2-2. De data aceasta însă, FC Berceni a trebuit să se recunoască învinsă la penalty-uri de „Cormorani”.

Ultimul joc al triunghiularului a fost întâlnirea dintre Liverpool Team și Partizan București. Disputa dintre cele două a fost una care pe care, ajungându-se în partea secundă la scorul de 4-4.

La acel moment însă, „Cormoranii” au primit un penalty, iar cei de la Partizan București au ieșit de pe teren, ceea ce a făcut ca Liverpool Team să obțină victoria la masa verde, scor 3-0, și să câștige primul trofeu al sezonului, Supercupa Ligii Prieteniei, anunțându-se astfel una dintre pretendentele la cucerirea titlului de campioană în Liga I Sud.

Articole similare

Close