Articole

VHM isi continua lupta pentru promovarea in Liga I, victorie aseara in meciul cu Lokomotiva Giulesti, scor 8-5!

VHM isi continua aseara lupta pentru promovarea in Liga I, intr-un meci cu Lokomotiva Giulesti, locul 13 in Liga II Seria 1. O continuare buna pentru acestia, dupa vacanta prilejuita de sarbatorile de iarna, o revenire cum de altfel ne-a obisnuit aceasta echipa.

Partida nu a fost insa una usoara, Lokomotiva Giulesti a pus probleme inca din prima repriza, atunci cand a fost egala adversarei ei. Capra Costinel deschide scorul inca din minutul 1 pentru VHM, un inceput in forta pentru echipa de pe locul 4. In minutul 3, Sasu Ovidiu marcheaza primul sau gol pentru acest club, golul de 2-0 in acest meci. In minutul 10 deja era 3-0, atunci cand Cristea Robert inscrie al 7 lea gol personal pentru aceasta echipa, primele 10 minute fiind controlate autoritar de VHM.

Probabil ca baietii de la VHM s-au vazut invingatori prea devreme, deoarece pana la pauza Lokomotiva Giulesti revine admirabil in meci, prima data prin golurile lui Postinaru Laurentiu in minutele 14 si 15, apoi prin golul marcat de Andrei Cristi in minutul 19. Doar golul lui Stoica Razvan face ca VHM sa aiba avantaj la intrarea la cabine, un avantaj minim, a doua repriza fiind lasata sub semnul intrebarii.

In minutul 25 al actului secund, Voicu Ciprian face lumina in jocul echipei sale, prin golul de 5-3, iar in minutul 30, Cristea Robert face 6-3, doua goluri in dreptul sau in acest meci. Lokomotiva Giulesti incearca sa revina in meci, pe cat posibil, iar in minutul 36 Tane Cristian inscrie golul de 4-6, cu 4 minute inaintea fluierului final. In minutele 37 si 38, aveam o castigatoare sigura si anume echipa VHM, siguranta data de golurile lui Capra Costinel respectiv Stoica Razvan, scorul devenind 8-4 cu doua minute inainte de final. In minutul 39, golgheterul celor de la Lokomotiva Giulesti, Draghici Robert, isi trece si el numele pe lista marcatorilor, o palida consolare pentru echipa lui, invinsa cu 8-5 in acest duel.

Dupa aceasta victorie, dobandita in urma unui joc colectiv, VHM acumuleaza 29 de puncte, la 7 puncte de liderul Diamond Star, insa cu un meci mai putin fata de acestia.

 

Articole similare

Close