ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Play-off Liga I Est: Martalogii Activi îi provoacă liderului Piatra Albă primul eșec și relansează lupta pentru titlul de campioană

Liga I Est a programat joi seară ultimul meci din etapa inaugurală a play-off-ului.

Pe terenul de la Intrarea Vrabiei, campioana sezonului regulat, Piatra Albă, a primit replica Martalogilor Activi.

Deși în sezonul regulat a reușit 13 victorii în cele 13 etape disputate, Piatra Albă nu a reușit să facă față debutului incredibil de meci reușit de Martalogii Activi și a trebuit să se recunoască în final învinsă.

Aflată în căutare de puncte pentru a reintra în lupta pentru locurile de pe podium, Martalogii Activi a început ca din tun disputa cu liderul Ligii I Est și în minutul 4 conducea deja cu 3-0, grație dublei semnate de Bostoarca Cristian și reușitei cu care Varlan Robert a deschis scorul în primul minut.

Piatra Albă a dat semne de revenire după un sfert de oră de joc, când Căpățână Ionuț a redus din diferență și a stabilit, astfel, scorul primei reprize.

În manșa secundă, liderul play-off-ului Ligii I Est a alergat în zadar după egalare, pentru că defensiva Martalogilor a fost de netrecut.

Ba mai mult, cu un minut înainte de ultimul fluier, Bostoarca Cristian a recidivat și a făcut hat-trick-ul, iar Martalogii Activi s-au impus cu 4-1, provocându-le celor de la Piatra Albă primul eșec al sezonului și relansând lupta pentru titlul de campioană.

În urma acestui rezultat, Piatra Albă rămâne cu 20 de puncte și se menține în fotoliul de lider al play-off-ului Ligii I Est, dar mai are doar un punct avans în fața celor de la FC Văscăuți.

De partea cealaltă, Martalogii Activi acumulează 13 puncte și urcă pe poziția a cincea a ierarhiei.

Articole similare

Close