ArticoleLiga 2

Final de drum! Cluj Bruj a încheiat campionatul cu o victorie și speră să promoveze de pe primul loc al Ligii a II-a Sud

Cluj Bruj și FC Sportul și-au disputat vineri seara ultima etapă din cadrul acestui sezon al Ligii a II-a din Zona Sud.

Pe terenul din Ghencea, Cluj Bruj, echipa care a condus marea majoritate a timpului clasamentul Ligii a II-a Sud, s-a impus cu 4-2 în fața celor de la FC Sportul, grație avantajului de două goluri obținut încă din prima repriză, scor 2-0.

Mihai Cristian, cu o dublă, Păun Cristi și Irimia Ionuț au înscris golurile lui Cluj Bruj în această partidă, în timp ce pentru FC Sportul au punctat în repriza secundă Petre Alin și Mara Gabi.

În urma acestui rezultat, Cluj Bruj încheie campionatul cu 17 victorii și două înfrângeri și, cu 51 de puncte, se află pe primul loc al ierarhiei Ligii I Sud, așteptând meciul din ultima etapă al lui FC Juve pentru a vedea pe ce loc va încheia sezonul.

Dacă FC Juve se va impune în ultima partidă, va trece peste Cluj Bruj și va promova de pe primul loc.

Indiferent însă de rezultatele din ultimele jocuri, se știu cele patru formații care vor promova la finalul sezonului din Liga a II-a Sud în Liga I Sud: Cluj Bruj, FC Juve, PSG Pantelimon și Liverpool Team II.

Articole similare

Close