Articole

F.C. Rezervele intr-o crestere de forma prin victoria cu 5-3 in meciul cu Vetlife din Liga II Seria 1!

Dupa primul punct obtinut de F.C. Rezervele in campionat se pare ca forma lor este intr-o continua crestere. Aseara au avut meci cu Vetlife in Liga II Seria 1, echipa aflata pe locul 14.

O prima repriza excelenta facuta de cei de la F.C. Rezervele, un joc asezat de pase cu destule faze ofensive, faze ce au dat roade in minutele 9 si 10 atunci cand Ivascu Claudiu reuseste sa marcheze doua goluri in poarta celor de la Vetlife. Catu Lucian duce scorul la 3-0 in minutul 11 iar singurul gol primit de F.C. Rezervele vine pe fondul unui autogol in minutul 15.

A doua repriza acelasi Ivascu Claudiu linisteste partida in favoarea echipei sale, reusind un nou gol in minutul 28, hattrick pentru atacantul Rezervelor. Cazan Orlando de la Vetlife isi aduce echipa aproape de egalare in minutele 35 si 37 dar situatie devine clara cand omul meciului, Ivascu Claudiu marcheaza in minutul 39 inchizand tabela la 5-3. Dupa aceasta victorie F.C. Rezervele urca pe 15 in clasamentul Seriei 1 si forma lor este una din ce in ce mai buna.

Articole similare

Close