Articole

Hooligans United castiga turul cu Metalplast din Cupa Ligii, scor 8-3!

Hooligans United nu a avut mari probleme in turul dublei manse din Cupa Ligii, cu Metalplast, meci disputat aseara, pe terenul din Plaza Arena. Metalplast ocupa locul 3 in Liga a II a Seria 2, in timp ce Hooligans United se situeaza pe locul 4 in Liga I.

Hooligans United si-a facut repriza usoara, prin deschiderea rapida de scor din minutul 2, reusita semnata Balau George. In minutul 10, Grecu Bogdan face 2-0 pentru echipa de prima liga, acesta avand sa fie si scorul pauzei, incercarile celor de la Metalplast nu si-au gasit drumul spre poarta adversa.

In minutul 22, Grecu Gabriel face 3-0 pentru Hooligans United, iar un minut mai tarziu se face 4-0, la golul semnat de acelasi Balau George. Metalplast reuseste sa inscrie primul gol in minutul 25, golul lui Greaca Marius, dar…in urmatoarele 10 minute acestia mai primesc 3 goluri de la Hooligans United, goluri reusite de Grecu Gabriel, respectiv Balau George, jucator ajuns la 4 reusite in acest meci. La 7-1, Grecu Gabriel face hattrick-ul in minutul 34 si duce scorul la 8-1. Metalplast incearca sa reduca din diferenta si reuseste acest lucru in minutele 35 si 36, atunci cand Constantin Dragos si Greaca Gheorghe reusesc sa strapunga aparea celor de la Hooligans United. Scor final 8-3 pentru formatia de Liga I, avantajul de 5 goluri fiind unul destul de mare in vederea meciului retur.

Articole similare

Close