ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Piatra Alba intoarce de la 1-4 si castiga partida cu Oxygen Club!

Joi seara, in Liga 1, ocupanta locului 11, Oxygen Club, a dat piept cu Piatra Alba, formatie aflata pe locul 7 in clasament. Meciul se anunta unul interesant, strans si destul de consistent avand in vedere foile de joc anuntate de ambele formatii.

In debutul partidei, Piatra Alba a reclamat un penalty, neacordat in cele din urma, la un presupus fault facut de portarul celor de la Oxygen Club. Un inceput de partida cu mingea jos, tot ce trebuie pentru un joc de minifotbal placut ochiului. Baietii de la Oxygen Club au fost cu fazele mai concrete pe inceput de partida, ratand cateva ocazii destul de mari de a inscrie. Bandrhbur Silviu deschide scorul pentru Oxygen, la jumatatea primei reprize, insa egalarea a venit imediat, din sutul lui Oprea George. Oxygen a insistat mai mult pe cartea atacului si a reusit sa intre pentru a doua oara in avantaj, la reusita lui Gal Adrian. 2-1 scorul pauzei si Piatra Alba trebuia sa gaseasca solutii pentru a putea sa intoarca acest rezultat.

Repriza secunda a debutat cu o desprindere pentru Oxygen Club, la reusita lui Lincu Cristian. Portarul celor de la Piatra Alba a inceput sa traiasca periculos in aceasta partida si asta a costat echipa un nou gol primit. Gal Adrian a fructificat o pase gresita a portarului advers si a marcat un gol foarte frumos, golul de 4-1 pentru Oxygen Club. Nimic nu prevestea ce avea sa se intample, insa cine era cunoscator al minifotbalului stia ce oameni cu posibilitati sunt prezenti in lotul celor de la Piatra Alba. Oxygen Club a avut cel putin doua mari ocazii de 5-1 si nu a fructificat aceste oportunitati. Petrica Toader a recuperat o minge in defensiva si a accelerat un contraatac ce a adus golul 2 pentru Piatra Alba, inscris de Iulian Tugurlan. Acelasi Toader Petrica inscrie golul ce o aduce la doar o lungime pe Piatra Alba, de Oxygen Club. Cu 6 minute ramase de joc, Oxygen se vede nevoita sa lupte pentru pastrarea rezultatului de 4-3, in conditiile in care la un moment dat echipa putea conduce cu 5-1. Piatra Alba a egalat si Tugurlan Iulian a adus fericirea in tabara echipei sale, cu golul de 5-4, venit din pasea lui George Oprea.

O intoarcere spectaculoasa de scor, intr-un meci in care Oxygen Club a crezut prea devreme in victorie, iar Piatra Alba nu a cedat niciodata sa creada in posibilitatile echipei.

Articole similare

Close