ArticoleCupa Ligii

Martalogii Activi au bătut-o la scor pe Ambianța Steaua și au eliminat-o dramatic din Cupa Ligii

Martalogii Activi și Ambianța Steaua s-au întâlnit luni seara într-un adevărat derby de Liga I disputat în cadrul Grupei F a Cupei Ligii.

Pe terenul din Ghencea, Martalogii Activi aveau neapărată nevoie de victorie în fața Ambianței Steaua pentru a se califica în fazele superioare ale Cupei Ligii și nu au stat prea mult la discuție cu adversarii lor.

După o primă parte relativ echilibrată, adjudecată cu 2-1, Martalogii Activi s-au dezlănțuit în repriza secundă, pe care au câștigat-o cu 4-0, pentru un succes final la scor de tenis, 6-1.

Viciu Mircea și Andrei Popescu au semnat câte o dublă pentru Martalogii Activi, celelalte două goluri ale învingătorilor fiind înscrise de Oprea Anghel și Ignat Daniel.

Reușita de onoare a învinșilor a fost marcată de Cernat Daniel, însă Ambianța Steaua mai avea nevoie de un singur gol pentru a termina Grupa F pe poziția secundă și pentru a obține calificarea în următoarea etapă e competiției.

Metalplast și Ambianța Steaua au încheiat grupa cu câte patru puncte, egalitate în meciul direct și golaveraj -2, însă Metalplast s-a clasat în final pe poziția secundă, grație numărului mai mare de goluri marcate, șapte, față de cele cinci ale Ambianței Steaua.

Cu șase puncte, Martalogii Activi s-au calificat în grupele superioare ale Cupei Ligii de pe primul loc.

Articole similare

Close