ArticoleLiga 1

Bizz Brasil a trăit periculos în meciul cu VHM, dar a reușit să lovească decisiv pe final

Bizz Brasil și VHM au deschis miercuri seara de fotbal dedicată celor mai tari dueluri ale etapei a 11-a din Liga I Sud.

În disputa de pe terenul de la Antilopa, Bizz Brasil venea din postura de lider al clasamentului Ligii I Sud, în timp ce VHM se afla în prima jumătate a ierarhiei.

Meciul dintre Bizz Brasil și VHM a fost unul extrem de strâns și echilibrat, în care cele două defensive au funcționat excelent și în care s-a marcat un singur gol.

La cabine s-a intrat cu scor alb, pentru ca cei doi portari să rămână neînvinși și după primul sfert de oră din repriza secundă.

Amenințat serios de posibilitatea de a comite primul pas greșit din acest campionat, liderul Bizz Brasil a lovit decisiv cu cinci minute înainte de ultimul fluier, când Lalu Alexandru a marcat golul care i-a adus trei puncte uriașe echipei sale.

Bizz Brasil s-a impus astfel cu 1-0 în fața celor de la VHM și își duce șirul de victorii din acest sezon la cota 11, însă pierde fotoliul de lider după această etapă, fiind devansată, la golaveraj, de Liverpool Team.

De partea cealaltă, VHM rămâne cu 13 puncte și ocupă poziția a noua în ierarhia Ligii I Sud.

 

Articole similare

Close