ArticoleCupa Ligii

F.C. Bucuresti este eliminata din Cupa Ligii inca din fazele grupelor, infrangere aseara cu 3-5 in fatza celor de la L.s.T Racari!

Se pare ca lupta pentru castigarea campionatului si-a pus amprenta serios pe baietii de la F.C. Bucuresti, deoarece acestia au sacrificat o calificare in fazele superioare ale Cupei Ligii pentru a se concentra strict pe evolutiile din campionat. Aseara in ultimul meci din Grupa B pentru F.C. Bucuresti, au intalnit echipa L.s.T Racari, echipa aflata pe locul 4 in Liga II Seria 2.

L.s.T Racari incepe mai bine partida si marcheaza inca din debutul ei un gol prin Cornel Ganea in minutul 5. In minutul 10 avea sa fie 2-0 pentru Racari, atunci cand acelasi Cornel Ganea marcheaza in poarta celor de la F.C. Bucuresti. Un minut mai tarziu, Albu George reduce din diferenta si inscrie pentru F.C. Bucuresti golul de 1-2. Prima repriza se incheie cu Racari in ofensiva, acest lucru le aduce inca un gol, golul de 3-1 inscris de Petrache Razvan in minutul 18. 3-1 la pauza si jocul mergea bine pentru baietii de la Racari, cu toate ca acestia pierdusera primul meci din Grupa B, acum aveau sansa sa treaca peste F.C. Bucuresti si sa se califice mai departe.

In repriza secunda, F.C. Bucuresti se trezeste putin din amorteala si marcheaza in minutul 24 golul de 2-3, reusita semnata Albu George, jucator ajuns la doua goluri in acest meci. Chiar si cu golul lui Toma Liviu nu a fost de ajuns pentru a scoate ceva din acest meci deoarece Racari marcheaza inca de doua ori, in minutele 26 si 26, goluri inscrise de Tilica Ion respectiv Cornel Ganea, hattrick in dreptul acestui jucator. Scor final F.C. Bucuresti 3 L.s.T Racari 5 si F.C. Bucuresti este eliminata din competitie.

Articole similare

Close