ArticoleLiga 1

Condusă la pauză de Chipita Stars, campioana Bizz Brasil a încheiat sezonul în stil de mare echipă

Campioana sezonului 4 din Liga Prieteniei, Bizz Brasil, a întâlnit-o marți seara, în ultima etapă din Liga I Sud, pe Chipita Stars, echipă aflată în prima jumătate a ierarhiei.

În ciuda faptului că a fost una fără miză, partida de pe terenul din Ghencea a fost una intensă și extrem de spectaculoasă.

Profitând de relaxarea adversarilor, băieții de la Chipita Stars au încercat să-i provoace campioanei primul eșec al sezonului și au început tare meciul, reușind o raritate în acest campionat, să o conducă pe Bizz Brasil la pauză, cu scorul de 2-1, datorită golurilor înscrise de Hagea Daniel și Soare Ionuț.

Campionii și-au respectat însă blazonul și, la reluare, au izbutit să revină în stil de mare echipă, adjudecându-și partea secundă cu 4-0 și impunându-se în final cu un 5-2 ce le-a adus a 17-a victorie în tot atâtea etape câte a avut sezonul recent încheiat.

Lalu Alexandru, liderul celor de la Bizz Brasil, a înscris un hat-trick în această partidă și a încheiat astfel campionatul pe locul 3 al clasamentului golgheterilor, cu 22 de goluri marcate.

Celelalte reușite ale învingătorilor din acest duel au purtat semnăturile lui Lazăr Florin și Ivan Alexandru.

În urma acestui rezultat, Bizz Brasil, campioană deja cu o etapă înainte de finalul sezonului, încheie Liga I Sud cu punctaj maxim (51), la trei puncte peste următoarea clasată, Liverpool Team, în timp ce Chipita Stars rămâne cu 22 de puncte și termină campionatul pe poziția a șaptea.

Articole similare

Close