Articole

Demonstratie de forta a celor de la F.C. Viitorul Voluntari, victorie cu 14-0 in returul cu L.s.T. Racari, 21-3 la general!

Un alt duel din Cupa Ligii, a avut loc aseara pe terenul din Agronomie, intre formatiile F.C. Viitorul Voluntari si L.s.T. Racari. Acest meci a contat pentru returul dublei manse dintre cele doua formatii, in tur scorul fiind 7-3 pentru baietii din Voluntari.

Cu toate ca avantajul de 4 goluri, luat de F.C. Viitorul Voluntari in turul acestei duble manse, era unul destul de linistitor, acestia nu au dat ragaz adversarului si au facut un meci mare si in retur. Cine putea deschide balul daca nu Mititelu Marian?…vedeta celor din Voluntari inscrie in minutul 3 golul de 1-0. In minutul 7, Costea majoreaza avantajul echipei Viitorul la doua goluri, iar in minutul 9, Mititelu Marian face dubla iar Viitorul Voluntari conducea deja cu 3-0. Replicile celor de la Racari sunt palide, iar in aceste conditii echipa in avantaj face ce vrea pe teren, pana la pauza acestia marcheaza inca de doua ori, in minutele 11 si 17, prin Feraru Florin respectiv Gheorghe Cristian. Fluierul pauzei o aduce pe F.C. Viitorul Voluntari in avantaj de 5 goluri fata de adversara din aceasta seara si….daca luam in calcul si scorul din tur, soarta calificarii era deja decisa, a doua repriza fiind o simpla formalitate.

In repriza secunda, cuvantul de ordine din echipa L.s.T. Racari, a fost ”haos”, deoarece acestia isi pierd moralul, iar acest lucru este taxat cu varf si indesat de baietii de la Viitorul. In minutele 25 si 31, Radu Catalin duce scorul la 7-0, reusind o dubla in acest meci. In minutul 32, Mititelu Marian realizeaza hattrick-ul, continuand cum ne-a obisnuit si aceasta repriza. Minutul si golul, Costea face si el dubla in minutul 33, ducand scorul la 9-0, urmat de golul lui Vasile Nicolae din minutul 37, golul de 10-0. In minutul 38, Viitorul Voluntari marcheaza doua goluri, reusitele fiind semnate de Vasile Nicolae respectiv Gheorghe Victor. Goran George isi trece si el numele pe lista marcatorilor in minutul 39, iar cireasa de pe tort este pusa de hattrick-ul lui Vasile Nicolae, golul care inchide tabela de marcaj la un incredibil 14-0.

Calificare fara nici o problema pentru F.C. Viitorul Voluntari, scor 21-3 la general, o demonstratie de forta din partea unei echipe ce se poate bate in aceasta editie de Cupa si cu numele mari ale campionatului.

Articole similare

Close