ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

După o primă repriză încheiată nedecis, SJCAM Romania s-a dezlănțuit la reluare și a învins-o la scor pe Real Rapid București

SJCAM Romania și Real Rapid București, două formații aflate în jumătatea inferioară a ierarhiei Ligii I Sud după primele 6 etape, au oferit vineri seara, pe terenul de la Plazza, unul dintre cele mai frumoase meciuri ale rundei.

Cu linii de clasament deloc satisfăcătoare până la duelul direct, SJCAM Romania și Real Rapid București au intrat pe teren cu gândul să obțină toate cele 3 puncte puse în joc.

Prima repriză a fost una nebună, în care s-a marcat de nu mai puțin de 8 ori și în care cele două combatante și-au împărțit perioadele de dominare.

Astfel, finalul primei mitan le-a găsit la egalitate, scor 4-4.

Partea secundă a fost complet diferită, băieții de la SJCAM Romania ieșind mult mai montați de la cabine și oferindu-le o veritabilă lecție de fotbal adversarilor.

Astfel, după o prima parte echilibrată, repriza secundă a fost adjudecată cu un set alb, scor 6-0, de SJCAM Romania, care s-a impus în final cu 10-4 și a izbutit să-și asigure cele trei puncte puse în joc.

Doar trei jucători au punctat în această partidă pentru învingători: Bogdan Stelea, de 5 ori, Neagoe Raul, de trei ori, și Ionuț Belu, de două ori, în vreme ce golurile înscrise în prima parte de învinși au purtat semnăturile lui Șușnea Marius (2), Gavrilă Mircea și Calin Florentin.

În urma acestui rezultat, SJCAM o egalează la puncte, 7, pe Real Rapid București, dar, grație golaverajului superior, o depășește în clasamentul Ligii I Sud, urcând până pe poziția a 10-a și trimițându-și adversara din această etapă cu un loc mai jos.

Articole similare

Close