Articole

Campioana Bizz Brasil cade pe 3 dupa infrangerea cu 2-5 de aseara cu F.C. Bucuresti!

Aseara, in Liga I am avut cel mai important meci al etapei, disputat intre liderul Bizz Brasil si echipa de pe locul 4 inainte de aceasta confruntare, F.C. Bucuresti. Cum spuneam si in analiza acestui duel, cei de la Bizz Brasil aveau de trecut un test foarte important dupa cel reusit cu F.C. Berceni dar si cel nereusit cu Good Team, un test care le va spune pe unde se situeaza in prezent, cat de greu este sa castige un nou titlu de campioana sau de ce nu…..cat de usor.

Prima repriza ne arata echipa F.C. Bucuresti in mare pofta de joc, iar acest lucru face….ca scorul sa fie deschis foarte repede, in minutul 4, de atacantul celor de la F.C. Bucuresti, Chirita Cristian, al doilea marcator al echipei ajuns la 14 reusite in Liga I. Liderul campionatului nu are replica la jocul prestat de adversar si in minutul 7 Petre Mihai majoreaza avantajul pe tabela printr-un gol marcat in poarta Bizz-ului. Jocul se calmeaza putin la 2-0 dar in minutul 17 campionii incearca revenirea prin golul lui Pana Ionut. la 2-1 si doar un minut mai tarziu, Dumitru Ovidiu reuseste sa aduca linistea pentru F.C. Bucuresti la intrarea la cabine printr-un gol marcat in minutul 18 si scorul la pauza era 3-1 in favoarea echipei de pe locul 4. Ca o echipa care se respecta Bizz Brasil se arunca in atac in incercarea de a egala dar pasele legate si calmitatea din jocul celor de la F.C. Bucuresti face imposibil acest lucru. Minutul 27, Petre Mihai reuseste al doilea gol personal in acest meci si al 4 lea pentru echipa lui iar scorul devenea 4-1 si era destul de clar cine este favorita la castigarea celor 3 puncte. Nimic nu se poate schimba in soarta partidei atunci cand in minutul 32 vine si golul 5 pentru F.C. Bucuresti, o prestatie excelenta pentru ei intr-un joc ce se anunta extrem de greu. Badea Alexandru nu poate decat sa marcheze un gol in minutul 19, gol ce reduce putin din diferenta de pe tabela dar si asa la 5-2 F.C. Bucuresti capata un moral foarte bun pentru etapele ce vor urma.

3 puncte castigate de F.C. Bucuresti si acestia urca pe 2 in clasament la 1 punct de liderul F.C. Berceni dar cu un meci mai putin disputat. Bizz Brasil dupa aceasta infrangere pierde sefia clasamentului si coboara pana pe 3. Campionatul devine unul extraordinar de strans cu cel putin 6 echipe luptand pentru trofeu in acest moment.

Articole similare

Close