Articole

Debut cu victorie la scor pentru Racari in Liga II Seria 2!

Meciul de debut al celor de la Racari aseara la Liga Prieteniei intr-un meci cu lanterna rosie a seriei, F.C. Artizanat. Multe lucruri se pot spune de echipa aflata pe ultimul loc in clasament, dar cu siguranta unul dintre ele este faptul ca aceasta echipa da dovada fara exceptii, de un fair-play si un devotament al jucatorilor, iesit din comun. Indiferent de rezultat, spiritul echipei F.C. Artizanat ramane neschimbat, ei luptand in fiecare minut pentru victorie. In aceasta confruntare aveau in fatza o echipa pe care nu o cunosteau, pregatirea meciului fiind una dificila.

Prima repriza a fost o repriza in care F.C Artizanat a fost cat de cat aproape de adversar, dar din pacate pentru ei, minutul 2 le aduce handicapul de un gol. 1-0 pentru Racari si jocul curgea in directia lor, cu toate acestea pana in minutul 17 jocul a fost cat de cat pe contre, minut in care scorul se majoreaza prin acelasi jucator, marcator a doua goluri, Gondor. Se vedea cu ochiul liber ca acest gol le taie din elanul celor de la Artizanat, scorul la pauza fiind un linistitor 2-0 pentru Racari.

Informata de faptul ca se poate si mai bine, echipa in avantaj intra in a doua repriza decisa sa rezolve cat mai bine acest meci insa se vede cu un gol primit in minutul 22 prin jucatorul lui F.C. Artizanat Roeoveanu. O urma de speranta pentru lanterna rosie la scorul de 1-2, speranta spulberata de golul lui Gondor din minutul 24, marcator al unui hattrick in aceasta partida. Spiritul despre care vorbeam in introducerea meciului isi face simtita prezenta pentru F.C Artizanat, iar in minutul 29, Costel marcheaza pentru 2-3. O problema insa nu le da pace in multe din meciurile disputate de F.C Artizanat si anume problema conditiei fizice pe parcursul tuturor celor 40 de minute, calitate individuala fiind destula. Ultimele 10 minute sterg toata impresia buna lasata de ei in primele 30 de minute iar Racari se dezlantuie, marcand nu mai putin de 4 goluri in poarta adversarilor, marcatorii fiind Nelu Ionut, Marinel respectiv Marius.

Debut cu victorie pentru Racari, echipa de urmarit si in urmatoarele partide. F.C Artizanat ramane pe ultimul loc al Seriei 2 dar evolutia din primele 30 de minute ale partidei cu Racari le da sperante ca se poate.

 

Articole similare

Close