Articole

Egal echitabil in meciul dintre F.C. Drones si F.C. Minerul Motru, meciul de debut al celor doua echipe in Liga III Seria 1!

Echipa F.C. Drones a intalnit aseara in Liga III Seria 1, echipa F.C. Minerul Motru intr-un meci de debut pentru ambele echipe in aceasta serie. F.C. Drones deschide scorul in minutul 3 prin Ana Eduard dar doua minute mai tarziu, Enache Marius egaleaza pentru Minerul Motru. Acelasi scenariu se repeta in minutul 12, atunci cand Neagu Ionut duce echipa F.C. Drones in avantaj dar aceasta se vede egalata imediat, in minutul 13 prin reusita lui Drula Florian. Enache Marius stabileste scorul pauzei, 3-2 pentru Minerul Motru si a doua repriza era deschisa pentru orice rezultat.

In minutul 3 din actul secund Boboc Gabi egaleaza pe tabela de marcaj iar meciul devine unul si mai interesant. F.C. Minerul Motru trece in avantaj in minutul 6 dar F.C. Drones nu renunta la lupta si reuseste egalarea in minutul 12, acesta fiind si scorul final, 4-4, un scor echitabil. Ambele echipe debuteaza cu un punct castigat in Liga III Seria 1.

Articole similare

Articol

Close
Close