ArticoleArticole prima pagina

BERGENBIER SE ALATURA PROIECTULUI LIGA PRIETENIEI

Liga Prieteniei a reusit sa devina in decurs de doi ani principalul proiect al tarii in ceea ce priveste fotbalul pe teren redus.

Liga Prieteniei este un proiect indraznet care presupune fotbal, divertisment si proiect social pentru copii si adulti.

Alaturi de partenerul nostru principal, IDENT TOTAL CARE, campionii serviciilor medicale stomatologice, din acest sezon se alatura un alt partener important, BERGENBIER.

Cunoscuti pentru sustinerea pe care o acorda fotbalului acestia considera proiectul Ligii Prieteniei ca fiind unul serios si de impact la nivelul intregii tari.

In semn de apreciere pentru echipele participante in cadrul Superligii Nationale din perioada 10-12.02.2017, acesta ofera 15 baxuri de bere pentru castigatoarea locului 2, 10 baxuri de bere pentru locul 3 si cate un bax de bere pentru fiecare echipa participanta. Baxurile de bere vor fi oferite echipelor la terminarea meciurilor de catre organizatori.

Pentru ca spectacolul sa fie complet anuntam cu placere faptul ca, semifinalele si finalele Superligii Nationale din perioada 14-17.07.2017 se vor desfasura pe un teren mobil pus la dispozitie de acestia, ce va fi amplasat in una din pietele publice ale Bucurestiului.   Ne dorim ca locatie Piata Universitatii, dar poate suferi modificari.

Urmatorul sezon al Ligii Prieteniei la nivel national incepe pe data de 27.02.2017, concomitent in cadrul a 20 de judete din tara. Inscrie-te si tu pentru a vedea care este cea mai buna echipa din tara, din peste 500 echipe la nivel national.

De asemenea, primul campionat pentru copii al Bucurestiului Elite Juniors Local Championship isi va deschide portile incepand cu aceeasi data, 27.02.2017.

Pentru inscrieri si detalii adulti si copii, 0734183023!

La final uram bun venit noului nostru prieten si partener!

Articole similare

Close