Articole

Silviu Doroftei aduce 3 puncte pentru F.C. Phoenix Berceni, in partida de Liga a III a cu F.C. Faraonii, scor 5-3!

Locul 8 in Liga III Seria 2, F.C. Faraonii, au intalnit aseara locul 7 in clasament, echipa F.C. Phoenix Berceni. Se anunta un meci strans intre doua vecine de clasament, 3 puncte le desparteau pana la ora jocului, puncte in favoarea celor din Berceni.

Faraonii deschid scorul prin Vasile in minutul 2, iar inceputul bun de meci pentru acestia este concretizat si in minutul 10, atunci cand Craciun Catalin face 2-0 pentru echipa de pe locul 8. In minutul 13, iese la rampa Silviu Doroftei de la Phoenix Berceni, golul sau reducand din diferenta. In minutul 16, acelasi jucator egaleaza pe tabela de marcaj si trage echipa dupa el in acest joc. Cand toata lumea credea ca scorul pauzei avea sa fie 2-2, Craciun Catalin ii contrazice si inscrie in ultima faza a reprizei, golul ce o aduce pe F.C. Faraonii in avantaj la intrarea echipelor la cabine.

In repriza secunda se pare ca F.C. Faraonii isi termina ”benzina” iar acest lucru ii costa meciul. In minutul 24, Tudose Alexandru egaleaza pentru baietii din Berceni iar acestia intra in avantaj in minutul 31, la hattrick-ul reusit de Doroftei Silviu. Omul meciului da lovitura de gratie in minutul 39, linistind definitiv jocul cu golul de 5-3 pentru F.C. Phoenix Berceni. O repriza in care am avut o singura echipa pe teren, defensiva lor functionand excelent, iar atacul la fel, acestia aducand victoria si prin evolutia excelenta a lui Silviu Doroftei, marcator a 4 goluri in acest meci.

Articole similare

Close