Articole

Blackland pentru Panthers Squad!

Whiteland a jucat aseara pe terenul din Rahova si pornea ca favorita intr-un meci impotriva celor de la Panthers Squad. Evolutia din teren avea sa dovedeasca statutul de favorita a echipei Whiteland.

O prima repriza dominata de la un capat la altul de ei, acestia marcand un gol inca de la debutul partidei prin Catargiu Mircea in minutul 4. Fundasul Dumitrescu Romulus majoreaza scorul la 2-0 si se vedea cu ochiul liber ca Whiteland nu poate pierde partida din mana. In minutele 11, 14 si 18 Popescu Dragos lanseaza o ploaie de goluri in poarta panterelor si scorul capata proportii, 5-0. Panthers Squad marcheaza si ei un gol prin mijlocasul echipei, Alexandru Vlad. Scorul la pauza era 5-1 pentru Whiteland.

Golul lui Alexandru Vlad se pare ca nu a adaugat nimic la capitolul moral, deoarece Whiteland continua ploaia de goluri in poarta celor de la Panthers iar in minutele 22, 27 respectiv 36 scorul arata un covarsitor 8-1, doua din reusite purtand semnatura aceluiasi Popescu Dragos, ajuns la 5 goluri in acest meci. In minutul 37 Panthers are o tresarire de orgoliu marcand golul 2 prin Trica Iulian dar acest lucru ii face pe cei de la Whiteland sa tureze si mai tare motoarele, ei marcand inca doua goluri prin Ghita Mirel respectiv Marincea Mihai. Scorul era 10-2 in acel moment iar panterele asteptau sfarsitul meciului si al chinului in acelasi timp. Minutele 39 si 40 mai aduc cate un gol de ambele parti iar scorul final arata fortza de joc din acest meci al candidatilor la un loc pentru promovarea in Liga I, 11-3 pentru Whiteland.

Articole similare

Close