Articole

West Boys o învinge pe FC Panthers, care se afundă tot mai rău către Liga a III-a

West Boys a învins-o joi, pe terenul din Agronomie, pe FC Panthers, scor 6-2, după un meci din Liga a II-a Seria 1 cu două reprize identice ca scor.

Vesticii au deschis scorul rapid, în minutul 3, prin Toma Valeriu, iar Panterele au egalat cu cinci minute înainte de pauză, prin Drulă Cătălin, însă nu acesta avea să fie scorul primei părți.

Golul încasat i-a înfuriat pe băieții de la West Boys, care în minutele 19 și 20 au marcat de două ori, prin același Toma Valeriu și Gearip Aurel.

În prima jumătate a reprizei secunde nu s-a marcat, iar cei care au înscris primii au fost tot băieții de la West Boys, prin Irimia Gabriel, care a făcut 4-1 în minutul 32.

Iacob Claudiu a făcut 4-2 cu trei minute înainte de final, dar, la fel ca în prima repriză, golul Panterelor nu a făcut decât să-i înfurie pe cei de la West Boys. Gearip Aurel și-a completat hat-trick-ul în ultimele două minute ale meciului și a stabilit scorul final, West Boys – FC Panthers 6-2.

În urma acestui rezultat, West Boys ocupă locul 6 în Liga a II-a Seria 2, cu 23 de puncte, în timp ce Panthers Squad este penultima, pe 19, cu 7 puncte, și riscă să retrogradeze la finalul sezonului.

Articole similare

Close