ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. VICTORIE LINISTITA PENTRU ATVROM F.C. CU BUCHAREST CITY, SCOR 5-1!

Hattrick Claudiu Herea!

In al doilea meci de marti seara, in Liga 1, s-au intalnit formatiile Bucharest City, locul 13, respectiv ATVROM F.C. locul 3. Obiective diferite pentru cele doua formatii in acest sezon. ATVROM se anunta principala urmaritoare a celor de la Salaj Boys in acest sezon.

Cu o echipa fara rezerve, ATVROM a desenat frumos traseele de pase pe tot parcursul primei reprize. Jocul bun a dat roade in minutul 4, cand echipa a intrat in avantaj pe tabela, prin Claudiu Herea, insa un avantaj fragil, pierdut in minutul 15, prin reusita lui Cheche Ionut de la Bucharest City. O repriza controlata de ATVROM, insa fara efect si pe tabela de marcaj.

In actul secund, ATVROM a continuat jocul excelent din prima repriza, cu pase sigure si rapide. Schimbarile de pase si tehnica jucatorilor, au permis echipei de pe locul 3 sa treaca in avantaj pentru a doua oara in acest meci, in minutul 23, acelasi Claudiu Herea la finalizare. In minutul 27, fratele lui Ovidiu Herea bifeaza hattrick-ul si isi duce echipa la 3-1. Minutele 29 si 39 aduc inca doua reusite in contul celor de la ATVROM, ultima reusita fiind marca Ovidiu Herea.

O victorie la pas pentru ATVROM in campionatul de fotbal Liga Prieteniei, cu fratii Herea in pofta de joc, scor 5-1.

Articole similare

Close