ArticoleArticole prima paginaCompetitiiCupa Ligii

A doua victorie în două zile pentru Alb Negru: A învins-o în Cupă pe campioana FC Berceni

După ce a miercuri a obținut prima victorie din Liga a II-a Sud, echipa mixtă Alb Negru a spart joi gheața și în grupele Cupei Ligii, și nu în fața oricărui adversar, ci în fața campioanei în exercițiu a Ligii I Sud, FC Berceni, cei drept, într-o partidă care nu avea cum să influențeze prea mult lupta pentru calificarea în fazele superioare ale competiției.

Disputa de pe terenul de la Intrarea Vrabiei a fost una jucată într-o notă de echilibru, prima parte încheindu-se nedecis, scor 2-2.

Cei de Alb Negru au reușit să facă diferența în partea secundă, pe care și-au adjudecat-o la limită cu 5-4, obținând astfel o victorie cu 7-6 ce le-a adus primele 3 puncte în Grupa B a Cupei Ligii.

Cergan Linda (2), Marcel Marin și Smărăndoiu Adrian au reușit câte o dublă pentru învingători, în timp ce golurile băieților de la FC Berceni au fost marcate de Nechita Alexandru (2), Silviu Radu, Iordan Cristian, Rusu Adrian și Istrate Cristian.

Acest rezultat nu contează decât pentru palmaresul celor două combatante, neinfluențând în niciun fel lupta pentru calificarea în fazele eliminatorii ale competiției.

Cu 12 puncte, FC Berceni este sigură că va termina Grupa B pe prima poziție, în vreme ce Alb Negru este pe poziția a șasea a ierarhiei, cu 3 puncte, și mai are de disputat un joc în compania celor de la Dortmund București.

Articole similare

Close